- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Nisam očekivao otkaz u Zvezdi“: Ivanović tek stigao – a već je u problemima

© Sputnik / Lola ĐorđevićDuško Ivanović
Duško Ivanović - Sputnik Srbija, 1920, 01.11.2023
Pratite nas
Duško Ivanović, doskorašnji trener Crvene zvezde, po dolasku u Baskoniju koju preuzima četvrti put u karijeri, istakao je da je bio iznenađen otkazom u beogradskom klubu, a onda je ukazao na to koji ga problemi čekaju sa španskom ekipom.
Posle tri poraza i jedne pobede u Evroligi, Crvena zvezda rešenje problema videla je u otkazu Dušku Ivanoviću, dok je sa istim skorom Baskonija rešenje videla u tome da Ivanovića dovede i ponovo postavi za trenera.
Karlos Alkaras - Sputnik Srbija, 1920, 01.11.2023
SPORT
Utučeni Karlos: „Nisam se osećao dobro – ovaj poraz mnogo boli“
Po dolasku u Španiju, Ivanović je istakao što će po četvrti put voditi Baskoniju.
„Veoma sam srećan što sam ponovo ovde, ovo je moj klub, ovo je moj grad. Osećam ih kao da su moji. Kada su me pozvali da dođem, nisam oklevao. Imam isti entuzijazam, ali siguran sam da će ova faza biti veoma teška i biće izazov“, rekao je Ivanović na konferenciji.
Crnogorski stručnjak nije očekivao otkaz u Zvezdi, ali to ne umanjuje njegovu sreću što se ponovo nalazi na klupi Baskonije.
„Svaka faza je drugačija. Bio sam iznenađen otkazom, nisam to očekivao, ali veoma sam srećan što sam ovde i spremam se za rad“, poručio je Ivanović.
Prva naredna utakmica Baskonije biće evroligaški susret za Partizanom u petak od 20:30, a Ivanović je u velikom problemu jer veći deo tima muče povrede.

„Ovde su dobri igrači, dobar je tim. Problem su povrede i moramo da vidimo kako da ga rešimo. Večeras ćemo imati šest prvotimaca za trening. Ali na kraju igraju pet i sa pet možete dobiti utakmicu. Važno je da su spremni da igraju i pobede. Nema problema. Klub mi je rekao da već traži da potpiše pleja. Mnogi timovi traže kvalitetnog pleja, ali nadam se da ćemo ga potpisati i da će uskoro stići organizator igre“, rekao je Ivanović na predstavljanju.

Partizan i Crvena zvezda - Sputnik Srbija, 1920, 31.10.2023
SPORT
Sputnjikova analiza: Ko fali, gde škripi i – kako dalje?
Lopta u obruču - Sputnik Srbija, 1920, 31.10.2023
SPORT
Otkaz mladom treneru jer „nije po volji“: „Boli me što u košarci košarka nije bitna“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala