- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Bolno priznanje Vlahovića o Srbiji u Kataru: „Nisam bio spreman“

© AP Photo / Darko VojinovicDušan Vlahović
Dušan Vlahović - Sputnik Srbija, 1920, 04.02.2024
Pratite nas
Povrede ključnih napadača mučile su Srbiju na Mundijala u Kataru, gde je usledio rezultatski neuspeh i eliminacija u grupnoj fazi. Dušan Vlahović prisetio se tog perioda, a otkrio je pred derbi sa Interom da li sebe i dalje vidi u Juventusu za koji ne prestaje da postiže golove u poslednje vreme.
Dušan Vlahović je konačno onaj pravi. Čini se da je pronašao formu koja ga je krasila dok je ko od šale tresao mreže u „ljubičastom“ dresu kluba sa „Artemio Frankija“.
Najbolji strelac „stare dame“ iz Torina pričao je za „BeIN Sport“, otkrivši da li će ostati u Torinu, s obzirom nato da ga malo, malo mediji sele u drugi klub.
Kilijan Mbape - Sputnik Srbija, 1920, 04.02.2024
SPORT
Kraj najduže sage u istoriji fudbala – Mbape napušta Pariz
„Volim Torino i volim Juventus. Provodim ovde sjajno vreme i to je okruženje koje je nadmašilo moja očekivanja. Osećam se odlično i srećan sam što sam pomogao timu i što postižemo odlične rezultate. Pobeđujemo i to je najvažnije. Radimo naporno i trudićemo se da nastavimo tako. Očekuje nas derbi sa Interom“, rekao je Vlahović.
Bivši napadač Partizana prisetio se i Svetskog prvenstva u Kataru, gde je muku mučio s povredom primicača, dok je Aleksandar Mitrović imao problema sa stopalom. Selektor Dragan Stojković Piksi ipak ih je obojicu poveo na Bliski istok i na kraju se pokajao. Rekao je po povratku u Srbiji da više nikada neće voditi rovite fudbalere, koliko god zvučna imena i kvalitetni fudbaleri bili u pitanju.
„Mundijal u Kataru nije bio iskustvo kojem sam se nadao. Iskreno, nisam se dobro osećao, nisam bio spreman čak ni za treninge. Mentalno mi je bilo izuzetno teško. Na terenu nisam mogao da radim ono što sam želeo, uprkos velikoj prilici koja se ukazala na Mundijalu“, rekao je Vlahović.
Srbin je trenutno drugi strelac Serije A sa 12 golova i tri asistencije, dok lider Lautaro Martinez ima 19 pogodaka na svom kontu.
Veliki derbi Italije zakazan je za nedelju od 20 časova i 45 minuta, Inter je prvi sa 54 boda, Juventus je odmah iza s bodom zaostatka.
Obala Slonovače - Sputnik Srbija, 1920, 04.02.2024
SPORT
„Slonovi“ imaju devet života – „Bafana Bafana“ slavi bivšeg vezistu Partizana
Luka Jović - Sputnik Srbija, 1920, 03.02.2024
SPORT
I minut mu je dovoljan: Milan slavi Luku Jovića /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala