- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Muk u Leskovcu zbog magije koja nije trebalo da se dogodi /video/

© Zsolt SzigetvaryFerencvaroš
Ferencvaroš - Sputnik Srbija, 1920, 01.12.2023
Pratite nas
Fudbaleri mađarskog Ferencvaroša, koji s klupe vodi Dejan Stanković, slavili su u meču 5. kola Lige konferencija protiv Čukaričkog u Leskovcu golom Aleksandra Pešića u 97. minutu – 1:2 (1:0)
Pogodak bivšeg špica Crvene zvezde bio je trenutak čiste inspiracije, prava magija i demonstracij individualnog kvaliteta, ali nije trebalo da se dogodi, jer je prethodno glavni sudija propustio da dosudi očigledan prekršaj za „brđane“.
Igrao se šesti minut sudijske nadoknade na novoizgrađenom stadionu „Dubočica“ u Leskovcu, kada je Južnoafrikanac Sing krenuo u kontrapad i bio je u punom sprintu, nakon što ga je odgnurnuo Markinjos. Postojao je kontakt i telom, a čini se i nogama, i očekivao se očigledan prekšraj na polovini gostiju iz Budimpešte, što bi automatski značio posed za Čukarički i bio bi to kraj.
Dušan Vlahović - Sputnik Srbija, 1920, 01.12.2023
SPORT
Vlahović se otvorio Italijanima „Majka je htela da budem doktor – mogu i bolje“
Ali, ostao je nem sudija iz Finske Al Amar koji nije dosudio čist faul za „brđane“, već je pokazao na aut za Ferencvaroš. Kipteo je od besa trener Igor Matić koji je dobio čak i žuti karton zbog protesta, skočila je kompletna klupa Čuke, dok je Sing u neverici ležao na travi raširenih ruku. Za to vreme, Ferencvaroš je izveo prekid, usledila je duga lopta, jedina opcija za koju su imali vremena Stankovićevi izabranici, da bi na kraju usledila surova kazna i fantastična egzekucija u režiji Aleksandra Pešića.
Prijem na grudi sa igračem na leđima, okret i efektan udarac posle kog je lopta završila u mreži golmana Filipovića.
Neverovatan scenario za muk u Leskovcu, koji po svemu sudeći, nije trebalo da se desi jer je situaciji iz koje je Pešić postavio konačnih 2:1 prethodio očigledan faul Brazilca Markinjosa nad Singom.
Uostalom, kako je sve to izgledalo i šta se sve izdešavalo u Leskovcu pogledajte na snimku koji je pred vama, pa sami procenite da li je Čukarički oštećen u duelu sa Ferencvarošem.
Srpski fudbaler Andrija Živković u dresu PAOK - Sputnik Srbija, 1920, 01.12.2023
SPORT
Solun slavi srpsku levicu!
FK Čukarički, utakmica sa Sumgaitom - Sputnik Srbija, 1920, 30.11.2023
SPORT
Vest Hem odneo bodove iz Bačke Topole, Pešić spasao Stankovića u Leskovcu golom u 97. minutu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala