- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Solun slavi srpsku levicu!

© AFP 2023 / SAKIS MITROLIDISSrpski fudbaler Andrija Živković u dresu PAOK
Srpski fudbaler Andrija Živković u dresu PAOK - Sputnik Srbija, 1920, 01.12.2023
Pratite nas
Srpski reprezentativac Andrija Živković trasirao je PAOK-u put u nokaut fazu Lige konferencija golom za pobedu nad Ajntrahtom u Frankfurtu u petom kolu, trećeg po jačini evropskog takmičenja – 2:1 (0:0).
Posle miroljubivih, i nadasve dosadnih 0:0 u prvom poluvremenu na „Dojče Bank Parku“ Poljak Tomas Kedžiora razbio je monotoniju pogotkom u 55. minutu, da bi domaćin zahvaljujući Omaru Marmušu samo 180 sekundi kasnije stigao do poravnanja rezultata.
Ajntraht je kao prvoplasirani tim Grupe G imao ulogu favorita, želeo je preko PAOK-a da se domogne prvog mesta i povoljnijeg žreba u nastavku Lige konferencija, ali se ništa od toga nije dogodilo zahvaljujući srpskoj levici Andriji Živkoviću.
Nekada „zlatni Orlić“, sada standardni „A“ reprezentativac kod selektora Dragana Stojkovića Piksija, iskoristio je odbitak nakon šuta Tomasa i poslao je loptu iza leđa golmana Kevina Trapa za slavlje kluba iz Soluna i plasman u osminu finala Lige konferencija.
Drugoplasirani Nemci će morati dužim putem, jer ne mogu u poslednjem kolu da prestignu PAOK, a samim tim će igrati u šesnaestini finala Lige konferencija.
FK Čukarički, utakmica sa Sumgaitom - Sputnik Srbija, 1920, 30.11.2023
SPORT
Vest Hem odneo bodove iz Bačke Topole, Pešić spasao Stankovića u Leskovcu golom u 97. minutu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala