- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Amerikanac se oglasio zbog Novaka: „Nervira me tolika mržnja“

© AP Photo / Manu FernandezNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 16.11.2023
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji srpski teniser, postao je više cenjen među kolegama kada je osnovao PTPA organizaciju sa kojom se trudi da pomaže svima u podređenom položaju. Na tome mu je zahvalan čak i Džordž Opelka, otac Rajlija Opelke, koji je razočaran zbog mržnje sa kojom se srpski as suočava na društvenim mrežama.
Koliko god se trudio, činio dobro i pravio istorijske rezultate i postao je više cenjen među kolegama, Novak Đoković pored svega mora da trpi i pregršt negativnih komenatara na društvenim mrežama.
Mnoga Novakova dela se stavljaju po strani, što je nedavno komenatrisao Vasek Pospišil, kanadski teniser, koji je sa njim osnovao PTPA.Otac Rajlija Opelke, Džordž Opelka istakao je da mu ne predstavlja problem što Novak ne dobija dovoljno priznanja, ali mu smeta mržnja prema srpskom asu.
„Svlačionica zna. Ne nervira me to što manjka priznanja koliko mržnja prema Novaku na društvenim mrežama koja nije zaslužena iz razloga koje je Vasek naveo. Novakov rad će nastaviti da evolvira i govori svoju priču. To je od presudnog značaja kako bi tenis na kraju pobedio“, odgovorio je Opelka.
Američki teniser često je o Novaku govorio slično kao otac, a takođe ni ne krije da za njega ne postoji bolji igrač u istoriji belog sporta.
„Za mene je Novak najveći teniser svih vremena“, rekao je Opelka još prošle godine.
Osim toga, Amerikanac je često i branio Đokovića, a ulazio je i u rasprave često sa Benom Rotenbergom koji je mnoog puta želeo da ospori svaki Novakov uspeh.
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 26.09.2023
SPORT
Novaka prate koze od Njujorka do Kosmaja /video/
Novak Đoković i Rodžer Federer - Sputnik Srbija, 1920, 26.09.2023
SPORT
Federer poželeo Novaka: „Voleo bih da ga vidim“
Roman Safijulin - Sputnik Srbija, 1920, 25.09.2023
SPORT
Rusi vladaju Kinom: Roman napravio čudo – Karen prekinuo post
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala