- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Kalinićev odgovor o Zvezdi stao u dve reči

© Foto : FIBANikola Kalinić
Nikola Kalinić - Sputnik Srbija, 1920, 11.11.2023
Pratite nas
Nikola Kalinić bio je akter pobede Barselone nad Crvenom zvezdom u dramatičnoj završnici u Blaugrani u meču sedmog kola Evrolige (86:81), a po završetku susreta preskočio je pitanje kakve su mu bile emocije u dvoboju s bivšim klubom.
Ne prođe leto da se Kalinić ne dovodi u vezu sa povratkom u Crvenu zvezdu, čije je boje branio u dva navrata. Prvo u sezoni 2013/14, a zatim i 2021/22. posle čega je usledio transfer Malog Kalemegdana u Barselonu.
Luka Dončić - Sputnik Srbija, 1920, 11.11.2023
SPORT
Dončić brojao do 44, Džejms jači od Duranta – Srbima ni minut i Bobijev šou /video/
Srpski novinari koji su prisustvovali duelu u Kataloniji pitali su Nikolu Kalinića po završetku susreta kakva su njegova osećanja kada igra protiv Crvene zvezde, na šta je usledio kratak i jasan odgovor:
„Sledeće pitanje“.
Za sva ostala pitanja Kalinić je bio dostupan za odogovor, pričajući o samom meču iskusni košarkaš Barselone koji je ubacio sedam poena, uz pet skokova i tri asistencije, poručio je da je Barselona protiv Zvezde ponovo napravila istu grešku.
„Evroligka utakmica, znali smo da će biti teško. Neozbiljno smo odigrali u trenucima kada smo imali vođstvo. To nam se dešava već nekoliko puta ove sezone. Mislim da moramo da završimo i da idemo kraja, to su neke stvari koje možemo da unapredimo“, istakao je Nikola.
Kalinić nije izbegao odgovor na pitanje kako mu se čini ova Zvezda....
„Sigurno da ima mnogo više igrača koji su neka imena, koja su napravila nešto u svojim karijerama. Ta konekcija između bekova i centara, to je nešto što ih je krasilo od početka sezone. Videli smo Teodosića koji razigrala čitavu ekipu, mnogo je teško igrati. Prelomili smo utakmicu, ali nas ne raduje što je na kraju bilo tako, usledilo je opuštanje u finišu“, zaključio je 32-godišnji član Barselone.
Pogledajte novu epizodu emisije Miljanov korner.
Miloš Teodosić - Sputnik Srbija, 1920, 10.11.2023
SPORT
Zvezda pretila istorijskom pobedom – Barselona kaznila greške crveno-belih
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala