- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Drama zvezde Liverpula – Luisu kidnapovani roditelji u domovini /video/

© AP Photo / Jon SuperLuis Dijaz
Luis Dijaz - Sputnik Srbija, 1920, 29.10.2023
Pratite nas
Fudbaleru Liverpula Luisu Dijazu kidnapovani su roditelji u njegovom rodnom gradu Barankasu u Kolumbiji. Prema pisanju tamošnjih medija, policija je u akciji „Katanac“ uspela da pronađe i da spasi majku, ali kidnaperi i dalje drže kao taoca njegovog oca Luisa Manuela Dijaza
.Policija u Kolumbiji imala je prethodnih dana nagoveštaje da bi ovako nešto moglo da se dogodi i preporučila je roditeljima Luisa Dijaza da izbegavaju svoj seoski dom, ali su oni zanemarili upozorenja i dogodila se otmica.
Tajson Fjuri - Sputnik Srbija, 1920, 29.10.2023
SPORT
„Kralj cigana“ se poredio s Novakom, pa bio u milosti sudija – (ne)očekivana pobeda
Pojavili su se i snimci na kojima se vidi kako naoružani otmičari na motoru prilaze automobilu u kojem su fudbaleri Liverpulovog krilnog napadača, posle čega su prešli u njihovo vozilo i odvezli se u nepoznatom pravcu.
Policija je uspela da oslobodi majku na jednom od punktova postavljenih u akciji „Katanac“, dok je otac i dalje u nemilosti kriminalaca.
O slučaju koji je uzdrmao Kolumbiju i šire, oglasio se i sam predsednik Kolumbije Gustavo Petro koji je rekao da je majka fudbalera „crvenih“ oslobođena, a slučaj se vodi kao nacionalno važan.
Luiz Dijaz igrao je minulog vikenda u derbiju Liverpula protiv Evertona (2:0), a još nije poznato da li će biti u stanju da bude na raspolaganju menadžeru Jirgenu Klopu za nedeljni meč koji „redsi“ igraju na Enfildu protiv Notinem Foresta od 15 časova.
Fudbaleri Crvene zvezde  - Sputnik Srbija, 1920, 28.10.2023
SPORT
Zvezda pokosila Traktordžije na pogon Krasoa i Olajinke
Džud Belingem - Sputnik Srbija, 1920, 28.10.2023
SPORT
Modrić asistirao – Belingem nokautirao Barselonu na Monžuiku /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala