- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Radonjić dirnuo celu Italiju: „Gol posvećujem nastradaloj devojčici“

© Tanjug / Alessandro GarofaloNemanja Radonjić
Nemanja Radonjić - Sputnik Srbija, 1920, 19.09.2023
Pratite nas
Četvrto kolo Serije A obeležio je Nemanja Radonjić,srpski fudbaler, koji je protiv Salernitane postigao dva gola, a upisao bi i het-trik da treći pogodak nije poništen. Sjajno veče za Torino srpski as učinio je emotivnim zbog tragedije koja se dva dana ranije dogodila u tom gradu, a njegova poruka dirnula je Italiju.
Fudbaleri Torina savladali su Salernitanu rezultatom 2:0, a Nemanja Radonjić bio je strelac u 41. i 50. minutu, a mrežu je zatresao i još jednom, ali gol nije priznat zbog ofsajda. Upros tom jendom poništenom golu Radonjić je blistao na terenu, a posle utakmice raznežio je celu Italiju.
„Ovaj gol posvećujem devojčici koja je bila žrtva nemilog događaja u Torinu koji se dogodio pre dva dana. Imala je pet godina i nažalost umrla je u avionskoj nesreći“, napisao je srpki fudbaler za jedan od golova.
Reč je o strašnoj avionskoj nesreći koja je potresla celu Italiju. Tokom vojnih vežbi, italijanski avion srušio se na automobil i tako odneo život petogodišnje devojčice.
Nesreća se kako Italijani prenose dogogila kada je avion naleteo na jato ptica, što je dovelo do gubitka uzgona. Pilot je preživeo, a automobil u kome se nalazi četvoročlana porodica se prevrnuo.
Roditelji su dečakom uspeli da se izvuku, ali je u zapaljenom automobilu ostala petogodišnja devojčica koja je preminula.
Fudbaler Crvene zvezde - Sputnik Srbija, 1920, 19.09.2023
SPORT
Zvezdu je u Mančesteru dočekala kiša, samo da izbegne „pljusak“ na Itihadu
Nemanja Radonjić - Sputnik Srbija, 1920, 18.09.2023
SPORT
Bum-bum „Maradonjić“ – Nemanja nastavio teror u Seriji A /video/
Marko Šćepović - Sputnik Srbija, 1920, 18.09.2023
SPORT
Novi Pazar ili stari Partizan?
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala