- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Bum-bum „Maradonjić“ – Nemanja nastavio teror u Seriji A /video/

© Tanjug / Marco Bucco/LaPresse via APNemanja Radonjić
Nemanja Radonjić - Sputnik Srbija, 1920, 18.09.2023
Pratite nas
Srpski reprezentativac Nemanja Radonić postigao je nova dva gola za Torino ovoga puta u finišu prvog i na startu drugog poluvremena na gostovanju Salernitani, gde su "bikovi" slavili s ubedljivih 3:0 u meču četvrtog kola Serije A.
Mrežu domaćina načeo je Bonđorno u 15. Minutu, a onda je u 41. minutu neposredno pred odlazak na pauzu, kada je odmerenim i preciznim udarcem sa 18 metara pogodio dalji ugao Očoinog gola.
Tek što je počelo drugo poluvreme u jeku napada Salernitane, svenula je kontra Torina po desnoj strani, a Radonjić je rutinski završio sa nekih 11 metara, kada je "otvorio" stopalo i levom nogom poslao loptu u mrežu.
Radonjić je tako nastavio fantastičnu seriju koju je započeo pre odlaska na reprezentativnu pauzu, kada je bio strelac pobedonosnog gola u sudijskoj nadoknadi protiv Đenove, kada je u stilu Kristijana Ronalda protutnjao po levoj strani i loptu zakucao pod samu prečku, pa su ga dan kasnije italijanski mediji prekrstili u „Maradonjić“.
Standardnom srpskog reprezentativcu to je treći gol u četiri kola Serije A, dok Torino ima sedam osvojenih bodova.
Postigao je Radonjić i treći gol, kompletirao je het-trik, ali je on poništen opravdano zbog malog ofsajda u kom se našao brzonogi krilni napadač Torina i Srbije.
Marko Šćepović - Sputnik Srbija, 1920, 18.09.2023
SPORT
Novi Pazar ili stari Partizan?
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala