- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Novi Pazar ili stari Partizan?

© AFP 2023 / ATTILA KISBENEDEKMarko Šćepović
Marko Šćepović - Sputnik Srbija, 1920, 18.09.2023
Pratite nas
Novi Pazar doveo je u tim i Marka Šćepovića, treće veliko pojačanje ove sezone. Čini se da klub krupnim koracima ide ka tome da ima godinu za pamćenje, a posebno je interesantno što će ekipu na leđima nositi trojica bivših igrača Partizana.
Posle Sejdube Sume i Adema Ljajića u Novi Pazar stigao je i Marko Šćepović, još jedan bivši fudbaler Partizana i još jedno poznato ime sa kojim bi klub mogao da napadne vrh Superlige.
„Ovaj momak, poznat po svojim golgeterskim veštinama, dolazi pravo iz Španije, tačnije Luga, da osvoji srca naših navijača. Sa više od 125 golova u renomiranim ligama Španije, Turske, Srbije, Mađarske, Grčke i Kipra, i sa nekoliko šampionskih titula u svojoj torbi, Šćepović je pravo pojačanje koje smo čekali. Nekadašnji član Partizana i reprezentativac Srbije, ovaj centralni napadač je proputovao fudbalski svet, igrajući za klubove kao što su Olimpijakos, Majorka, Terek, Muskron, Fehervar, Rizespor, Buriram, Omonija i Lugo. Sada je Šćepović spreman da zatrese mreže u našem dresu i donese nam nove radosti. Uprava kluba je zatvorila prelazni rok sa ovim izvanrednim pojačanjem“, piše u saopštenju kluba.
Prelazni rok Novog Pazara počeo je sa nekada najskupljim igračem u istoriji Partizana, Sejdubom Sumom koji je u novi klub stigao helikopterom čime su najavljene velike ambicije kluba.
Nastavilo se sa još većom „bombom“ odnosno fudbalerom koji je upravo iz Jošanice kraj Novog Pazara krenuo put Beograda gde je kao 14-godišnjak obukao dres Partizana. Adem Ljajić definitivno je najzvučnije pojačanje, ali onda je usledio još jedan potpis koji je zatvorio krug.
Šćepović koji je u Partizanu proveo tri godine nije bio u sjajnom odnosu sa navijačima, ali bi u Novom Pazaru mogao da postane jedan od miljenika jer donosi veliko iskustvo u tim.
Bivši kapiten crno-belih tek je ove godine potpisao za Lugo, ali već je došlo do promene iako je u španskom klubu odigrao samo jednu utakmicu. Pretohdno je u Omoniji odigrao jednu sezonu u kojoj je nastupao na 41. utakmici i postigao 15 golova.
Tokom karijere Šćepović se najviše istakao u mađarskom Videotonu za koji je na 78 mečeva upisao 33 pogotka.
Pep Gvardiola - Sputnik Srbija, 1920, 18.09.2023
SPORT
Gvardiola najavio dobre vesti za Zvezdu – „Igraćemo sa drugim timom“
Partizan - Sputnik Srbija, 1920, 17.09.2023
SPORT
Partizan uz dva penala „okrenuo“ Radnik i prestigao Zvezdu posle godinu i po dana
Partizan Humska - Sputnik Srbija, 1920, 17.09.2023
SPORT
Nemile scene u Humskoj: Grobari demolirali ložu i ostavili poruku upravi /foto/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala