- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Hrvati u strahu od grčke osvete – očekuju i dolazak Grobara

© Sputnik / Aleksandar MilačićGrobari grafit
Grobari grafit - Sputnik Srbija, 1920, 10.08.2023
Pratite nas
Hrvatski mediji nagoveštavaju da bi Grci mogli da se osvete u Splitu zbog ubistva navijača AEK-a u Atini, a da bi haos mogao da usledi na dan meča Hajduk - PAOK. Pominje se i dolazak Grobara, koji su u bratskim odnosima s klubom iz Soluna.
Duel trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija između Hajduka iz Splita i PAOK-a zakazan je za četvrtak od 21 čas. Mediji u Hrvatskoj su u strahu i ističu da bi moglo da dođe do nove masovne tuče zbog svega što se u ponedeljak dogodilo u Grčkoj.
„Postoji procena, iako nema potvrde, da bi navijači PAOK-a zajjedno sa Partizanovim Grobarima mogli da upadnu u Hrvatsku. Ako uspeju, žele u Split, ako ne, sumnja se da možda imaju plan da naprave haos negde drugde u našoj zemlji“, naveo je u svom tekstu Jutarnji list.
Jasno je da Hrvati ništa neće prepustiti slučaju, te je pojačan nadzor na graničnom prelazu kako bi se sumnjivim licima sprečio ulazak u zemlju.
Trener Partizana Igor Duljaj - Sputnik Srbija, 1920, 10.08.2023
SPORT
Partizan ima insajdera, ali i „nevidljivog neprijatelja“ – „Nismo došli sa spuštenim gardom“
Činjenica je da navijači AEK-a i PAOK-a nisu u dobrim odnosima, ali to u ovom slučaju nema apsolutno nikakve veze jer se radi o incidentu na državnom nivou.
Podsetimo, u ponedeljak uveče su najvatrenije pristalice zagrebačkog Dinama, poznati Bed blu bojsi, upali u Atinu i naneli su smrtonosne posledice navijaču AEKa Maihalisu Kacurisu.
Dinamo je posle toga na mala vrata otišao iz Grčke, a prvca utakmica trećeg kola grčkog i hrvatskog predstavnika je odložena..
Dušan Bajević - Sputnik Srbija, 1920, 10.08.2023
SPORT
Legenda digla glas zbog ubistva u Atini: „Kao da je meni neko zabio nož“
Dušan Vlahović - Sputnik Srbija, 1920, 10.08.2023
SPORT
Juventus je primio Dušanovu poruku i naterao Engleze da se povuku
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala