- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Juventus je primio Dušanovu poruku i naterao Engleze da se povuku

© AP Photo / SpadaDušan Vlahović
Dušan Vlahović - Sputnik Srbija, 1920, 10.08.2023
Pratite nas
Činilo se da će Dušan Vlahović napustiti Juventus i preći u Čelsi, u igri je bio i Pari Sen Žermen, ali je izgleda gol protiv Real Madrida i poruka koju je poslao prilikom proslave, uticala da se situacija zaokrene za 180 stepeni.
Juventus je zacepio cenu, odnosno tražio je Romelua Lukaku i 40 miliona od londonskih "plavaca" što je nateralo Čelsi da odustane od Vlahovića.
Robusni Belgijanac je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u Interu, razočarao je čelnike nero-azura jer je ušao u pregovore sa Juventusom.
Što se tiče Vlahovića, on je nedavno u Teksasu postigao odlučujući pogodak za klub iz Torina u pobedi nad Realom rezulttom 3:1 u dubokoj sudijskoj nadoknadi, što je proslavio pokazivanjem na dres Juventusa, aludirajući očigledno da je i dalje tu, i da po svemu sudeći, ne želi da se seli u Pariz ili London, već da želi da nastavi započetu misiju u Juventusu.
Bivši napadač Partizana stigao je pre sezonu i po u Torino za 80 miliona evra, i od tada je na 63 meča postigao 23 pogotka uz šest asistencija.
Ipak, kako je u fudbalu sve moguće, a letnji prelazni rok i dalje traje, jasno je da je moguće da dođe do nove promene stvari. Osim Čelsija i Pari Sen Žermena, za Vlahovića se interesuje i Totenhem, što ne čudi, pošto i dalje nije poznata sudbina najboljeg strelca Harija Kejna za kog se uporno interesuje i ponudu konstantno pojačava Bajern Minhen.
Nemanja Motika - Sputnik Srbija, 1920, 09.08.2023
SPORT
„U Zvezdi mi je mnogo obećano, nije ispunjeno ništa“
Engleski fudbaler Hari Megvajer - Sputnik Srbija, 1920, 09.08.2023
SPORT
Englezi kreirali, pa razbili najveću fudbalsku zabludu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala