- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Partizan ima insajdera, ali i „nevidljivog neprijatelja“ – „Nismo došli sa spuštenim gardom“

© Sputnik / Lola ĐorđevićTrener Partizana Igor Duljaj
Trener Partizana Igor Duljaj - Sputnik Srbija, 1920, 10.08.2023
Pratite nas
Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj izjavio je na konferenciji za medije uoči prvog meča 3. kola kvalifikacija za Ligu konferencija koji Partizan igra u Azerbejdžanu protiv Sabaha, da su velika vlaga i visoka temperatura dodatan problem za njegov tim.
Nevidljivog neprijatelja imaće crno-beli u Bakuu, gde će od 18 sati istrčati na teren i odmeriti snage sa Sabahom, protiv kog imaju ulogu favorita.
Dva odlična izdanja Partizana na teškim gostovanjima TSC-u (3:3) i Vojvodini (2:0) gde su osvojena četiri boda, jasan su pokazatelj da ova ekipa ima potencijal, ali da konstantno mora da bude maksimalno koncentrisana, kao i da ne sme nikoga da potceni, jer bi to moglo skupo da je košta.
Dušan Vlahović - Sputnik Srbija, 1920, 10.08.2023
SPORT
Juventus je primio Dušanovu poruku i naterao Engleze da se povuku
„Nema slabih timova, oni su to pokazali u prethodnom periodu. Mladi su, slabo primaju golove i imaju interesantne igrače. Pred nama je ozbiljan protivnik, a dodatni problem mogu da nam budu vlaga i temperatura. Iako smo pre Sabaha odigrali samo dva meča, oni nam daju nadu da možemo da pokažemo kvalitet fudbal i posle svega imamo obavezu više prema našim navijačima“, rekao je Duljaj.
Pričajući o rivalu, Duljaj je pokazao ogromno poštovanje, ali je poručio.
„Imaju odličog i mladog trenera. Takođe, imaju izuzetne pojedince. Musajeva, Mikela, Da Silvu. Posebno su opasni kada vam oduzmu loptu jer imaju brz igrače. Brzo se transformišu i opasni su u kontrama. Biće teško, ali nismo došli u Azerbejdžan sa spuštenim gardom“, poručio je jasno Duljaj.
Partizan je imao „insajdera“ za meč sa Sabahom, s obzirom na to da je Brazilac Saldanja koji se u Superligi u crno-belom dresu predstavio sa dva gola u isto toliko mečeva, igrao u Azerbejdžanu.
„Informacije o protivniku Saldanja je dao asistencu, Portugalcu, jer pričaju na istom jeziku. Tako da direktno od Saldanje imamo informacije o protivniku“, objasnio je trener "parnog valjka", koji čini se, ponovo melje, a to će morati da potvrdi u Bakuu.
Fudbalska lopta - Sputnik Srbija, 1920, 09.08.2023
SPORT
Ubistvo navijača u Grčkoj – tužilaštvo ima reč
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala