- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Oglasio se „odbegli“ fudbaler Partizana: „Osećam ogorčenost“

© Foto : FK Partizan / Sandić FOTOFuseni Dijabate
Fuseni Dijabate - Sputnik Srbija, 1920, 23.07.2023
Pratite nas
Više od mesec dana prošlo je otkad se Fuseni Dijabate javio Partizanu iz koga želi da ode. Malijski fudbaler otkrio je za „Fut Merkato“ da je prekinuo sve odnose sa crno-belima i da oseća ogorčenost jer smatra da nije ispoštovan.
Fuseni Dijabate ima ugovor sa Partizanom, ali već po drugi put beogradski klub ne zna gde se nalazi fudbaler. Za to vreme, Dijabate se po prvi put oglasio povodom te situacije i jasno stavio do znanja da više ne želi da nosi crno-beli dres.
„Prekinuo sam sve odnose sa Partizanom. Osećam ogorčenost prema njima, jer smo imali određene načelne dogovore kada sam došao u klub kao slobodan igrač. Pored problema sa platom prvobitni plan bio je da odigram dobru sezonu i da će onda da me puste da odem bez mnogo problema. Nije to ispoštovano i sada traže preveliko obeštećenje i to koči druge klubove“, rekao je Dijabate.
Malijski fudbaler nije želeo svađu sa Partizanom jer poštuje klub i navijače, ali zauzvrat želi da mu ne prave problem pri odlasku iz kluba.
„Moj cilj nije da budem u konfliktu sa Partizanom, to je za mene važan klub, već želi mda nađemo dogovor koji će mi olakšati odlazak“, rekao je Dijabate.
Dijabate je otkrio da su ga kontaktirali timovi iz Serije A, Francuske i Primere i da on veruje da može da se pokaže u još boljem svetlu.
„Lično sam zadovoljan sezonom kakvu sam imao, statistički je bila moja najbolja. Oprobao sam se i u Ligi konferencija, bio sam konstantan. Takođe, bio sam u najboljoj formi u karijeri i rekao bih da sam dosta sazreo. Sada želim veće izazove", zaključio je Dijabate.
Na 45 utakmica u Partizanu Dijabate je upisao sedam golova, dok je četiri postigao tokom Lige konferencija.
Pogledajte novo izdanje emisije Miljanov korner.
Futbol. RPL. Matč Dinamo - Krasnodar - Sputnik Srbija, 1920, 23.07.2023
SPORT
Ruska legenda hvali Ivića – „Igra moderno, može da se bori za titulu“
Aleksandar Mitrović - Sputnik Srbija, 1920, 23.07.2023
SPORT
Stigla je i potvrda: Mitrović bojkotuje Fulam
Detalj sa  169. večitog derbija - Sputnik Srbija, 1920, 22.07.2023
SPORT
Partizan razočarao, Zvezda ubedljiva na „generalki“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala