- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Stigla je i potvrda: Mitrović bojkotuje Fulam

© John WaltonAleksandar Mitrović
Aleksandar Mitrović - Sputnik Srbija, 1920, 23.07.2023
Pratite nas
Navodi o tome da Aleksandar Mitrović, srpski napadač, ne trenira sa Fulamom su istinite, a potvrdio ih je Marko Silva, trener ekipe. Mitrović ima ponudu da ode u Saudijsku Arabiju, a Fulam se silovito bori da ga zadrži pa tako podiže cenu, a to je naljutilo srpskog fudbalera koji sada bojkotuje klub.
Što se više Fulam trudi da zadrži Aleksandra Mitrovića to najbolji strelac u istoriji reprezentacije Srbije više želi da ode, a sada je povodom njegovog odlaska u Al Hilal morao da se oglasio i Marko Silva.

„Hajde da pričamo o Mitroviću. Scenario nije idealan naravno, ne radi se o ponudi koju ima, već o njemu samom. Neće igrati u ponedeljak, nije igrao u sredu i ne radi zajedno sa saigračima, to nije idealan scenario. Znate da postoji interesovanje za neke naše igrače, poput Palinje koji nije ovde takođe. Voleo bih da imam drugačiji scenario oko tih situacija“ ,rekao je trener Fulama.

Kada je stigla ponuda Al Hilala od 30.000.000 evra klub je odbio i tražio 52.000.000 što je naljutilo Mitrovića koji je shvatio da Fulam neće da ga pusti, a onda je usledio „bojkot“, odnosno odluka da ne trenira sa saigračima.
To je najveći, ali ne i jedini problem engleskog kluba u kom je Saudijska Arabija prepoznala veliki potencijal. Uz Mitrovića oni žele i Silvu.
„Ne želim da pričam o toj situaciji, nisam ovde došao da bih odgovarao na takva pitanja. Neću da vas lažem, dobio sam ponudu, upućeni su u to i kljudi iz kluba i to je sve što imam da kažem. Imam ugovor i moja situacija je ista kao proše godine. Razgovaram sa igračima svakog dana i to radim zato što se spremam za budućnost u ovom klubu“, rekao je Silva koji očigledno ima drugačiji stav od srpskog napadača.
Još uvek nije poznato kako će se ova situacija završiti, ali jasno je da je Mitrović ljut i da to nije dobro po Fulam jer je upravo Srbin najveći oslonac tima.
Pogledajte novo izdanje emisije Miljanov korner.
Detalj sa  169. večitog derbija - Sputnik Srbija, 1920, 22.07.2023
SPORT
Partizan razočarao, Zvezda ubedljiva na „generalki“
Futbol. RPL. Matč Lokomotiv - Rubin - Sputnik Srbija, 1920, 22.07.2023
SPORT
Kada se zabranjuju ruski klubovi to „nije diskriminacija“
Futbol. RPL. Matč CSKA - Rubin - Sputnik Srbija, 1920, 22.07.2023
SPORT
Ruska legenda ispisala nove stranice istorije
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala