- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Tadić „prelomio“ u ponoć – stigao na lekarske preglede, čekaju ga milioni

© Foto : FSSZoran Zivlak i Dušan Tadić
Zoran Zivlak i Dušan Tadić - Sputnik Srbija, 1920, 16.07.2023
Pratite nas
Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić (35) gotovo izvesno karijeru nastavlja u turskom velikanu Fenerbahčeu, objavili su tamošnji mediji, a potvrdio i klub iz Istanbula.
Posle rastanka sa Ajaksom, iskusni plejmejker je kontaktiran od strane Bešiktaša (koji je nudio 3,5 miliona evra po sezoni), a figurirala je i bogata opcija iz Saudijske Arabije (10 miliona za dve godine).
Ipak, as Orlova je rano jutros sleteo u Istanbul na završne pregovore sa Fenerbahčeom. Kapiten reprezentacije Srbije će u Istanbulu imati godišnju platu od četiri miliona evra plus bonuse.
„Počeli su završni pregovori sa Dušanom Tadićem i on je pozvan u naš klub na lekarske preglede“, saopštili su iz redova turskog giganta.
Klub sa azijske strane Bosfora je potvrdio dolazak Srbina fotografijom iz aviona i videom sa aerodroma, pa je jasno da uskoro možemo da očekujemo i ozvaničenje ovog transfera.
Turski navijači i novinari smatraju da je dovođenje Dušana Tadića najbolji transfer koji je vlasnik Ali Koč napravio za pet godina rukovođenja Fenerbahčeom.
Pored Srbina, promociju u taboru turskog velikana iščekuje i sjajni golman Dinama iz Zagreba Dominik Livaković, dok će Dušanov partner u špicu napada biti Bosanac Edin Džeko.
Podsetimo, Tadić je ponikao u Vojvodini, a potom igrao za Groningen, Tvente, Sautempton i od 2018. do ovog leta za Ajaks. Kapiten je fudbalske reprezentacije Srbije za koju je odigrao 98 utakmica i postigao 21 gol.
Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić  - Sputnik Srbija, 1920, 15.07.2023
SPORT
Tadić dobio ponudu iz snova – 10 miliona za dve godine
Futbol. Superkubok Rossii. Matč Zenit - CSKA - Sputnik Srbija, 1920, 15.07.2023
SPORT
Zenit potvrdio dominaciju – Gajić tragičar u nesrećnom porazu CSKA
Aleksandar Mitrović - Sputnik Srbija, 1920, 15.07.2023
SPORT
Prvi napad je propao, ali Arapi ne odustaju od „srpske veze“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala