- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Novak uz lepe vesti poslao i strašnu poruku rivalima: „Ne bojim se!“

© AP Photo / Kamran JebreiliNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 01.03.2023
Pratite nas
Novak Đoković ekspresno je savladao Talona Grikspora u osmini finala turnira u Dubaiju rezultatom 6:2, 6:3 i stavio do znanja da je sve bliže potpunom povratku u najbolju formu. Pored toga što je srpski as potvrdio da se dobro oseća, uputio je i jasnu poruku mlađim rivalima da ih se ne boji iako su napredovali.
Postojala je mala bojazan da bi Novak Đoković mogao da se namuči protiv Talona Grikspora jer mu je probleme prethodno zadavao Tomas Mahač, ali srpski as je sve dementovao i pokazao sjajnu partiju.
„Sjajno veče za mene. Juče sam se dosta mučio da bih pobedio, večeras sam od starta bio oštar, igrao kvalitetniji tenis. Možda u poslednja tri gema nije bilo najbolje, ali sam našao dobre sevise na kraju. Zadovoljan sam igrom i nadam se da stvari idu u dobrom pravcu“, rekao je Đoković.
Aleksandar Janković, trener, Kina - Sputnik Srbija, 1920, 01.03.2023
SPORT
Kina je zapamtila Antića, a sada se uzda u njegovu „desnu ruku“ s Mundijala
Srpski as ohrabrio je vestima da se sve bolje oseća na terenu i da smatra da će se uskoro vratiti svom najboljem tenisu posle oporavka od povrede.
„Mnogo bliže sam najboljem nivou nego juče. Nisam očekivao da igram tako dobro uzimajući u obzir jučerašnji meč, ali tu smo. Svaki dan je novi dan i nova prilika i drago mi je da sam tako odigrao večeras“, iskreno je priznao Đoković.
Najbolji teniser sveta dotakao se i rivala Talona Grikspora koji je jedan od tenisera koji je najviše napredovao u prethodnom periodu. Novak je uz pohvalu Holanđaninu uputio i jasnu poruku ostalim rivalima – da ih se ne boji!
„Igrali smo samo jednom pre nekoliko godina, ima snažne udarce, dobro servira i ima dobar forhend. Pokušava da diktira poene forhendom. Jedan je od igrača koji je najviše napredovao, ali ja se ne bojim“, rekao je Novak i stavio do znanja protivnicima da je rešen da osvoji svaki turnir na koji ode.
Za polufinale srpski teniser igraće protiv boljeg iz duela Hubert Hurkač – Pavel Kotov.
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 01.03.2023
SPORT
Novak ekspresno do četvrtfinala Dubaija – problemi su prošlost!
Andrej Rubljov - Sputnik Srbija, 1920, 01.03.2023
SPORT
Rus spasao pet meč lopti pa pobedio – čudesan preokret Rubljova u Dubaiju
Talon Grikspor - Sputnik Srbija, 1920, 01.03.2023
SPORT
„Nadal“ je prošlost – Đokoviću sledi „vidoviti“ Holanđanin: „Protiv Novaka sam bio prestrašen“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala