- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Svi imaju pet, samo Novak osam brzina“

© AP Photo / Aaron FavilaNovak Đoković – Aleks De Minor
Novak Đoković – Aleks De Minor - Sputnik Srbija, 1920, 24.01.2023
Pratite nas
Meč Novaka Đokovića i Aleksa De Minora u osmini finala Australijan opena glavna je tema među teniskim stručnjacima koji ne mogu da prestanu da pričaju o strašnoj partiji srpskog tenisera. Među oduševljenima je i Tim Henman koji je istakao da neki teniseri imaju pet, a Novak osam brzina.
Novak Đoković uspeo je da sanira povredu i bez bola igra protiv Aleksa De Minora i na kraju ga ubedljivo pobedi. Sam srpski as kaže da je odigrao najbolji meč od početka godine, a to smatra i Tim Henman, čuveni britanski teniser.
Košarkaška lopta - Sputnik Srbija, 1920, 24.01.2023
SPORT
Žreb za Kup – večiti saznali rivale
„Za mene je Novak na ovaj način poslao jasnu poruku svima. Videli smo na ovom turniru mnogo iznenađenja, ispao je veliki broj favorita i za mene je Novak glavni kandidat za titulu. Ima mnogo upitnika oko njega, prvenstveno zbog povrede i fizičkog stanja, ali način na koji je pobedio De Minora i to pred njegovom publikom. Praktično ga je uništio. Ne možemo da kažem da se Aleks nije trudio, zaista jeste, ali je Novak jednostavno prejak“, rekao je Henman za „Novosti“.
Britanac kaže da je Novak pokazao da ima osam brzina u svojoj igri i da mu je meč protiv Australijanca delovao kao trening.
„Mnogi pričaju o tome kako igrači imaju pet ili šest brzina, mada mi deluje da Novak ima sedam ili osam, pogledajte kako udara lopticu u penjanju. De Minor je jedan od najbržih igrača na turu, možda ne udara lopticu najsnažnije, ali vas tera da zaradite poene. Za Novaka je ovo delovalo kao trening i sigurno će mu dati dodatno samopouzdanje za četvrtfinale“, istakao je Henman.
U borbi za polufinale Novak igra protiv Andreja Rubljova, ruskog tenisera, a taj meč na programu je u sredu od 09:30.
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 24.01.2023
SPORT
Pijani provokatori ponovo upali na Novakov meč
Jelena Ribakina - Sputnik Srbija, 1920, 24.01.2023
SPORT
Moćna Jelena uz rekord do polufinala – „Još sam gladna“
Karen Hačanov - Sputnik Srbija, 1920, 24.01.2023
SPORT
Rus je uhvatio zalet i naterao Amerikanca da se preda
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala