- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Pijani provokatori ponovo upali na Novakov meč

© AP Photo / Dita AlangkaraNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 24.01.2023
Pratite nas
Tokom meča drugog kola na Australijan openu Novak Đoković ušao je u raspravu sa sudijom zbog pijanih navijača koji su ga provocirali, a ista grupa muškaraca pojavila se i u osmini finala tokom meča srpskog asa protiv Aleksa De Minora, australijskog tenisera.
Težak meč imao je Novak Đoković u drugom kolu protiv Enca Kuakoa, francuskog tenisera, ali ne samo zbog protivnika već zbog povrede i pijanih navijača koji su davali sve od sebe da ga dekocentrišu.
Obezbeđenje je izbacilo grupu problematičnih muškaraca, a onda je do iste situacije došlo u osmini finala kada je Novak igrao protiv Aleksa De Minora, australijskog tenisera.
Jerik Iljasov, Novakov navijač koji ga prati na skoro svakom meču primetio je iste pijane navijače i odmah ih fotografisao.

„Ovi idioti su bili tu ponovo. Žao mi je njihovih roditelja i idola. Srećom, obezbeđenje je odmah prišlo i ućutkalo ih je, seli su odmah pored njih. Stvarno sam želeo da budu tu i da vide Novakovu meč loptu. Otišli su, nisu želeli to da gledaju. Naša pobeda uništila je njihov dan“, napisao je Jerik.

Na sreću, Đoković nije morao da reaguje kao protiv Franucza kada je molio sudiji da smiri provokatore na tribinama.
Srpski as je posle meča protiv francuskog tenisera govorio o tome kako organizacija Australijan opena nije smela da dopusti to da teniseri moraju da ulaze u raspravu sa sudijama zbog provokacija sa tribina jer tako oni kao igrači ispadaju „loši momci“.
Međutim, provokacije na prvom Grend slemu se očigledno nastavljaju, a osim Novaka na meti su bili i Danil Medvedev, kao i Andrej Rubljov koga su provocirali sa ukrajinskom zastavom.
Jelena Ribakina - Sputnik Srbija, 1920, 24.01.2023
SPORT
Moćna Jelena uz rekord do polufinala – „Još sam gladna“
Karen Hačanov - Sputnik Srbija, 1920, 24.01.2023
SPORT
Rus je uhvatio zalet i naterao Amerikanca da se preda
Novak Đoković – Aleks De Minor - Sputnik Srbija, 1920, 24.01.2023
SPORT
Đoković protiv Rubljova za polufinale u terminu na koji je pretplaćen
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala