- Sputnik Srbija, 1920
Katar 2022
Svetsko prvenstvo u fudbalu 2022. godine održava se u Kataru, pratite sva dešavanja sa najvećeg fudbalskog takmičenja uz Sputnjik sport.

Francuz je čuo za „tajni plan“ Engleza

© AP Photo / Ebrahim NorooziFrancuska - Poljska
Francuska - Poljska - Sputnik Srbija, 1920, 10.12.2022
Pratite nas
Spektakularni četvrtfinalni meč Engleske i Francuske na programu je od 20 časova, a najveća pažnja usmerena je na Kilijana Mbapea koji je u strašnoj formi. Englezi tvrde da su smislili taktiku da zaustave strašnog Francuza, a povodom te tvrdnje oglasio se Vesli Fofana koji je imao zanimljiv odgovor.
Fudbaleri Francuske i Engleske boriće se za poslednje mesto u polufinalu na Svetskom prvenstvu u Kataru, a Kajl Voker ima možda i najteži zadatak, da zaustavi fantastičnog Kilijana Mbapea.
Kada su saznali da će im rival u četvrtfinalu biti aktuelni svetski prvak, Englezi su istakli da Geret Sautgejt, selektor tima, ima plan kako da spreči Mbapea da postiže golove.
Ideja je da nateraju Francuza da se više posveti odbrani, a komentar na to dao je Vesli Fofana koji baš i nije uveren da će se Englezi proslaviti taktikom.
„Ako zna kako da ga zaustavi, dobro za njega... Međutim, preostalih 19 timova u Ligi 1, kao i oni u Ligi šampiona, još uvek traže odgovor. Istina dolazi na terenu, videćemo kako će to izgledati. Ja kao Francuz imam potpuno poverenje u Kilijana“, rekao je defanzivac Francuske posle tvrdnje Vokera da zna kako da zaustavi Mbapea.
Englezi su se navodno za potencijalni susret sa Francuskom spremali dve godine, a oružje je Voker koji bi trebalo da barem kada je reč o brzini parira sjajnom francuskom reprezentativcu.
Biće zanimljivo videti šta su Englezi spremili za momka koji je sa 23 godine na 11 utakmica na dva Svetska prvenstva zatresao mrežu čak devet puta.
U polufinalu pobednik se sastaje sa boljim iz duela Portugalija – Maroko koji je na programu od 16 časova.
Antonio Mateu Lahoz - Sputnik Srbija, 1920, 10.12.2022
Katar 2022
Španac je oborio neslavan rekord i ispisao istoriju Mundijala
Leo Mesi i Argentina - Sputnik Srbija, 1920, 10.12.2022
Katar 2022
Heroji Argentine udarili na sudiju: Nije dorastao zadatku!
Fudbalska lopta - Sputnik Srbija, 1920, 10.12.2022
Katar 2022
Tragedija na Mundijalu: Preminuo američki novinar tokom penal serije
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala