- Sputnik Srbija, 1920
Katar 2022
Svetsko prvenstvo u fudbalu 2022. godine održava se u Kataru, pratite sva dešavanja sa najvećeg fudbalskog takmičenja uz Sputnjik sport.

Englezi zvižducima ispraćeni sa terena, selektor tvrdi: Nije upućeno nama!

© AP Photo / Ashley LandisEngleska – SAD
Engleska – SAD - Sputnik Srbija, 1920, 26.11.2022
Pratite nas
Fudbaleri Engleske remizirali su sa selekcijom Sjedinjenih Američkih Država što je iznenađenje ako se uzme u obzir da su prethodno savladali Iran rezultatom 6:2. Engleski navijači bili su nezadovoljni pa su fudbalere ispratili zviždukom , a selektor Garet Sautgejt ne veruje da su povici bili upućeni njegovim igračima.
Posle poraza od Engleske, Iran je napravio jednu od većih senzacija na Mundijalu i savladao fudbalere Velsa, dok su Englezi bili ti koji su neprijatno iznenadili jer posle šest golova u prvom kolu, u drugom nisu uspeli da postignu nijedan.
Amerikanci su uspešno odoleli i sačuvali nulu, a navijači Engleske imali su razloga da ne budu zadovoljni.
Međutim, iako su se zvižduci i povici jasno čuli posle meča Garet Sautgejt nije želeo da prizna da je to bilo upućeno njegovom timu.
„Da li su nama zviždali? Nisam siguran da li je to bilo usmereno protiv nas. Lično sam zaista zadovoljan kako se meč završio. Igrali smo protiv teškog protivnika“. rekao je Sautgejt.
Iako su očekivanja bila mnogo veća, selektor Engleske nije želeo da kudi igrače.
„Tačno je da nam je ovog puta nedostajalo malo strpljenja i kvaliteta u napadu. Uvek je izazov pronaći isti kvalitet, ne možete svaku utakmicu da odigrate vrhunski. Mislim da smo zaista dobro kontrolisali meč i to je najvažnije. Naša dva centralna beka bila su apsolutno izvanredna sa loptom“ , poručio je selektor engleskog tima.
Fudbaleri Engleske potreban je barem remi protiv Velsa kako bi se plasirali u nokaut fazu Mundijala.
„Naravno da želim da naši navijači odu kući zadovoljni i srećni, ali nažalost nismo mogli to da uradimo večeras. Ljudi će reagovati kako će reagovati. Cilj je da se kvalifikujemo i imamo tri utakmice da to uradimo. Verovatno će sad biti raznih komentara, ali malo timova osvoji devet bodova u grupi. Video sam da su igrači bili razočarani što nisu pobedili, ali rekao sam im da će se to promeniti u narednih nekoliko dana“, istakao je Sautgejt.
Nedavno su urednici sportske redakcije Sputnjika i RT-a Spasoje Veselinoć i Nikola Djukić bili gosti emisije „Miljanov korner.“
Lionel Mesi - Sputnik Srbija, 1920, 26.11.2022
Katar 2022
Mundijal, 7. dan: Argentina je preživela, a Francuska već otišla u nokaut fazu!
Iran – Vels - Sputnik Srbija, 1920, 25.11.2022
Katar 2022
Opijeni Henesijem /foto/
Međunarodni stadion Kalifa u Dohi, Katar. - Sputnik Srbija, 1920, 25.11.2022
Katar 2022
Mundijal, 6. dan: Sreća sačuvala Engleze i Holanđane, Iranci oduševili
Sve vesti
0
Prvo nova obaveštenjaPrvo stara obaveštenja
loader
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala