- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Ronaldo se javio psihologu: „Imao je životne probleme“

© AP Photo / Luis VieiraKristijano Ronaldo
Kristijano Ronaldo - Sputnik Srbija, 1920, 29.09.2022
Pratite nas
Kristijano Ronaldo, proslavljeni portugalski fudbaler tražio je pomoć slavnog psihologa Kanađanina Džordana Petersona, prenosi španski sportski list „Marka“.
Pred sam početak nove sezone bilo je neizvesno hoće li Kristijano Ronaldo ostati igrač Mančester junajteda, a govorilo se i o tome da bi potencijalni novi klubovi mogli da budu od Čelsija preko Bajerna do Sportinga.
Ronaldo je svojim ponašanjem pokazivao nezainteresovanost prema Mančesteru, a iako je ostao u tom klubu ta nezaiteresovanost preneta je na početak sezone.
Potencijalni razlog otkrio je Džordan Peterson, poznati kanadski psiholog koji je govorio o tome da je radio sa Ronaldom zbog životnih problema sa kojima se suočava slavni Portugalac.
„Imao je probleme u životu pre nekoliko meseci. Prijatelj mu je poslao nekoliko mojih snimaka. Rekao je da ih je gledao, a zatim je pročitao moju knjigu. Ronaldo smatra da mu je knjiga pomogla, a onda je hteo da razgovara sa mnom. Razgovarali smo oko dva sata. Pokazao mi je opremu sa kojom ostaje u top formi, razgovarali smo o njegovim firmama... Uglavnom o tome šta želi u budućnosti i preprekama sa kojima se suočava“, izjavio je Peterson u emisiji Pirsa Morgana.
Nije poznato da li je Kristijano nastavio saradnju sa Kanađaninom, ali raspoloženje mu se nije povratilo jer je odigrao izuzetno lošu utakmicu protiv Španije u Ligi nacija.
Portugalija je izgubila od Španaca rezultatom 1:0 i nije uspela da izbori plasman na Završni turnir Lige nacija, a Ronaldo je ponvoo kao protiv Srbije u Beogradu besno bacio kapitensku traku na teren.
Usledile su i brojne kritike na račun Ronalda, a među najiskrenijima bio je Antonio Kasano
Ronaldo od početka sezone odigrao osam utakmica za Mančester junajted u svim takmičenjima, a postigao je samo jedan gol.
On je propustio veći deo predsezonskih priprema „crvenih đavola“, jer je navodno želeo da pređe u klub, koji igra Ligu šampiona ove sezone.
Portugalac ima ugovor sa klubom sa "Old traforda" do kraja sezone.
Dušan Vlahović - Sputnik Srbija, 1920, 29.09.2022
SPORT
Piksijeva lekcija „maksimalnoj“ neznalici
Dragan Stojković Piksi - Sputnik Srbija, 1920, 28.09.2022
Katar 2022
Perina rabona: Svet se plaši „proroka“
Miloš Veljković, Dušan Vlahović i Ivan Ilić - Sputnik Srbija, 1920, 28.09.2022
SPORT
Rade Bogdanović za Sputnjik: Nisu dobili ništa, a Srbiji vraćaju najlepše!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala