- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„El Pistolero“ napušta otadžbinu i vraća se u Evropu: „Dogovoreno je“

© Sputnik / Grigoriй Sokolov / Uđi u bazu fotografijaReprezentativac Urugvaja Luis Suarez na aerodromu u Nižnjem Novgorodu
Reprezentativac Urugvaja Luis Suarez na aerodromu u Nižnjem Novgorodu - Sputnik Srbija, 1920, 21.09.2022
Pratite nas
Rastanak se primakao! Legendarni urugvajski napadač Luis Suarez koji se nedavno vratio u svoj matični klub Nasional, uskoro će napustiti Montevideo, i po svemu sudeći, vratiće se u Evropu.
Prekaljeni golgeter Barselone, Liverpula, Ajaksa i brojnih drugih klubova imao je ogromnu želju da se vrati u Montevideo, da obuče dres čuvenog urugvajskog kluba u kojem je napravio prve korake, a želeo je i da ga njegova deca vide u dresu voljenog kluba.
Tridesetpetogodišnji „El Pistolero“ na osam utakmica postigao je četiri pogotka, pokazao je da i dalje poseduje ubojiti golgeterski instinkt, kao i da mu godine ništa ne mogu.
Kviz
Koliko dobro poznajete „Zlatnu boginju“

„Kada se završi Klausura u novembru, Luis Suarez će napustiti Nacional. Ne želim da naši navijači imaju lažna očekivanja. To je dogovoreno i ne može da se promeni. Tako smo se dogovorili u startu, i on je uložio ogroman napor da ovde dođe“, istakao je predsednik Nasionala Ose Fuentes.

Suares ima nekoliko ponuda za povratak u Evropu, a najzainteresovaniji su klubovi iz Španije, gde je Luis već branio boje Barselone i Atletiko Madrida.
Urugvaj će na Mundijalu u Kataru igrati u Grupi H sa Portugalijom, Ganom i Južnom Korejom, a Suarez će u tandemu sa Kavanijem ili Darvinom Nunjezom predvoditi napad Urusa i jurišaće na „Zlatnu boginju“ koja je 20. i 21. septembra u Beogradu, a doneo ju je bivši svetski prvak Marko Materaci.
Lazar Samardžić protiv Milana - Sputnik Srbija, 1920, 20.09.2022
SPORT
Piksi je bio jasan, ali je „srpski sin“ ubacio „crva sumnje“
Fudbaler Ajaksa Dušan Tadić (levo) u duelu sa igračem Bešiktaša - Sputnik Srbija, 1920, 20.09.2022
SPORT
Legenda Ajaksa udarila na Srbina: Kapiten može da bude i van terena
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković - Sputnik Srbija, 1920, 20.09.2022
SPORT
Inter nije jedini – Stanković na meti posrnulog kluba iz Serije A
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala