- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Zbog Mitrovića se krše pravila: „Ako mu date loptu sigurno daje gol“

© AFP 2023 / JUSTIN TALLISAleksandar Mitrović
Aleksandar Mitrović - Sputnik Srbija, 1920, 31.08.2022
Pratite nas
Aleksandar Mitrović protiv Brajtona je dao peti gol u Premijer ligi ove sezone i to u petom kolu. U momentima kada je teško Fulam se oslanja na srpskog napadača, a Marko Silva, trener kluba, objasnio je da u tim trenucima Mitrović uvek postigne gol.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Oni koji ga ne vole govorili su da se neće snaći u Premijer ligi, ali oni koji su činili većinu i smatrali ga majstorom fudbala strpljivo su čekali i dočekali.
Aleksandar Mitrović ne staje da daje golove u Premijer ligi, a najviše zbog njega Fulam je trenutno šesti na tabeli sa dve pobede, dva remija i jednim porazom.
Srpski napadač dao je pet golova od početka Premijer lige, od čega dva Liverpulu, a poslednji Brajtonu što je navelo njegovog trenera da prekrši pravilo.
Marko Silva, trener Fulama, ne priča o pojedincima jer veruje da je u timskom sportu ekipa zaslužena za rezultate, međutim morao je da izdvoji Mitrovića.
„Aleksandar je potpuno povezan sa timom, kao i tim sa njim. Ne volim da pričam o pojedincima, jer je ekipa više od jednog ili dva igrača, međutim Mitrović apsolutno zaslužuje sve pohvale koje sam izrekao na njegov račun“, jasno je istakao je Silva.
Trener Fulama veruje da kada god lopta završi kod najefikasnijeg srpskog reprezenativca on daje gol.
„Neverovatano. Mitrović je bio neverovatan. Rekao sam mu to posle meča. Osećaj, koji on poseduje u šesnaestercu je nešto neviđeno. Ako igrate na njega, u nekom trenutku će sigurno da postigne gol. Nemam nikakvu sumnju u to“, objasnio je Portugalac.
Silva je pohvalio i Mitrovićevu inicijativu da bude u odbrani.
„Bio je svuda na terenu. Često se spuštao na našu polovinu i pomogao odbrani. Zaslužuju sve pohvale. Sada ima nešto više od 48 sati da se odmori i da se pripremi za naredni izazov“, zaključio je trener Fulama.
Aleksandar Mitrović - Sputnik Srbija, 1920, 30.08.2022
SPORT
Proradio i ne zna da stane – novi gol srpskog velemajstora /video/
Ohi - Sputnik Srbija, 1920, 31.08.2022
SPORT
Zvezda se oglasila – Ohi zvanično u Danskoj
Novi Pazar - Sputnik Srbija, 1920, 30.08.2022
SPORT
Iznenađenje na vrhu srpskog fudbala: „Ima li kraja? Nema!“ /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala