- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Proradio i ne zna da stane – novi gol srpskog velemajstora /video/

© John WaltonAleksandar Mitrović
Aleksandar Mitrović - Sputnik Srbija, 1920, 30.08.2022
Pratite nas
Nastavlja Aleksandar Mitrović svoju sjajnu premijerligašku seriju golova. Do petog pogotka u sezoni stigao je u vanrednom petom kolu Premije rlige protiv Brajtona i to na početku drugog poluvremena.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Igrao se 48. minut, Srbin je sjajno ispratio akciju i centaršut Neskensa Kebana sa leve strane i postigao 101. pogodak u dresu Fulama. Nema šta, sjajna serija se nastavlja.
Londonski klub je došao do drugog trijumfa ove sezone, a ujedno je naneo i prvi poraz Brajtonu (2:1). Luis Dank je autogolom povisio na 2:0 za domaće, dok je utešni pogodak za goste postigao Makalister sa bele tačke u 60. minutu.
Kristal Palas je na svom terenu odigrao 1:1 sa Brentfordom. Bivši srpski reprezentativac Luka Milivojević igrao je od 76. minuta za Kristal Palas. Domaći su poveli golom Vilfrida Zahe u 59. minutu, a izjednačio je Žoan Visa u 88.
Sautempton je pobedio Čelsi sa 2:1. Gosti su poveli golom Sterlinga u 23, a preokret su doneli Lavija u 28. i Adam Armstrong u 45.
Lids i Everton su podelili bodove (1:1). Gosti su poveli preko Entonija Gordona u prvom poluvremenu da bi izjednačio Luis Sinistera početkom drugog dela igre.
Standings provided by SofaScore LiveScore
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala