- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Centralni teren rezervisan za Srbe – Novak trenira sa Stefanom, a Miša želi čudo /video/

© AP Photo / Kirsty WigglesworthNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 01.07.2022
Pratite nas
Derbi trećeg kola Vimbldona između Novaka Đokovića i Miomira Kecmanovića biće odigran na Centralnom terenu u Londonu i trebalo bi pa počne oko 16 časova i 30 minuta.
Ukrstiće Srbi rekete u Londonu na čuvenim terenima „Ol Ingland klaba“, a ono što je loše jeste da će posle pomenutog duela samo jedan naš predstavnik ostati na čuvenom Vimbldonu da se bori za trofej.
Novak ih u svojim bogatim vitrinama već ima šest i pokušaće da osvoji i sedmi, kao i da se domogne ukupno 21. Grend slem titule, kako bi smanjio zaostatak za najvećim rivalom Rafaelom Nadalom koji je odmakao na 22 najveće titule.
Na tom putu stajaće mu sunarodnik i potencijalni naslednik - Miomir Kecmanović koji je već uputio poruku doskorašnjem svetskom broju jedan da mu je dosta pobeda i trofeja i da bi trebalo to malo da prepusti njemu.
Naravno, šalio se Miša, ali se sasvim sigurno neće šaliti kada bude kročio prvi put u karijeri na Centrani teren i kada bude ukrstio rekete s jednim od najboljih, ako ne i najboljim, teniserom u istoriji.
S druge strane, Novak Đoković je miran i za sada se sve odvija po planu i programu. Srpski as uživa na Vimbldonu gde mu društvo pravi porodica, a neretko trening, bar onaj najslađi deo, odradi sa sinom Stefanom koji odlično barata reketom i sva je prilika da bi mogao da krene tatinin stopama.
Jednostavno, krvi nije voda...
Tako su Novak i Stefan u društvu Đokovićevih trenera odradili jedan sparing, a sve to nije promaklo za oko organizatorima Vimbldona i video je brzo postao viralan na društvenim mrežama.
Kada je u pitanju međusobni skor Đokovića i Kecmanovića, stariji i iskusniji je dosad odneo dve pobede u isto toliko mečeva. Duel prvog i 25. nosioca na VImbldonu postavljen je kao drugi na Centralnom terenu na kojem program startuje od 14 časova i 30 minuta.
Pre Novaka i Miše na teren će Dijana Pari iz Francuske i Ons Žaber iz Tunisa, te će po završetku pomenutog susreta srpski teniseri odigrati meč trećeg kola.
Uz Sputnjik sport moći ćete da pratite uživo dešavanja sa meča Đoković - Kecmanović.
Miomir Kecmanović - Sputnik Srbija, 1920, 30.06.2022
SPORT
Miša pred dvoboj s Novakom: Dosta je, sad malo ja!
Centrani teren, Vimbldon - Sputnik Srbija, 1920, 30.06.2022
SPORT
Priredila je senzaciju na Vimbldonu, a onda šokirala SMS porukom
Filip Krajinović, tenis, London, Vimbldon - Sputnik Srbija, 1920, 30.06.2022
SPORT
Kirjos za sat i po vremena izbacio Krajinovića
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala