- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Miša pred dvoboj s Novakom: Dosta je, sad malo ja!

© Foto : Srbija openMiomir Kecmanović
Miomir Kecmanović - Sputnik Srbija, 1920, 30.06.2022
Pratite nas
Miomir Kecmanović poručio je pred srpski derbi u Londonu i meč 3. kola Vimbldona sa Novakom Đokovićem da je Nole dosta osvajao Vimbldon i da je red malo na njega. Naravno, Miša je sve to rekao u šaljivom tonu, ali će mladi i talentovani srpski teniser svakako tražiti šansu protiv vlasnika 20 Grend slem trofeja.
Uspeo je Miomir Kecmanović da osveti sunarodnika Lasla Đerea i da savlada Alehandra Tabila u drugom kolu, ali mu sada u trećem predstoji najteža prepreka - Novak Đoković.
„Biće fenomenalno, prvi put ću da igram na Centralnom terenu Vimbldona, tako da ću zaista da uživam“, poručio je Miša.
Kecmanovića su kratko prekinuli novinari u Londonu, poručivši mu da možda neće igrati na cetralnom terenu jer se dešava da Novak treći meč igra na terenu broj jedan. Ipak, i tu je uspeo Miša da se našali.
„Ako ne zbog njega, onda ajde barem zbog mene. On je i onako osvojio Vimbldon šest puta, dosta. Daj malo i ja“, u šaljivom tonu je rekao Kecmanović.
Glavni adut talentovanom srpskom teniseru u dvoboju sa idolom i, prema mnogima, najboljim igračem belog sporta ikada, mogao bi da bude trener David Nalbandijan, koji je kao igrač uspevao da dobije Đokovića.
„Ovaj put imam Davida, on je jedini od nas dvojice dobio Novaka, tako da ako neko može da mi pomogne, to je on. Videćemo da li ja to mogu da izvedem. Dosta me je pritiskao prošle godine, morao sam da menjam neke stvari oko kojih baš nisam bio komforan, posebno jer sam baš velike promene napravio i bilo je potrebno malo vremena kako bi se videlo po rezultatima. Prošla godina je bila loša za mene, ali nekako je sad sve napokon kliknulo i sve ide u nekom dobrom smeru“, optimista je Miša pred srpski derbi.
Kecmanović i Đoković dosad su se satajali u dva navrata i oba puta je Novak izašao kao pobednik.
Filip Krajinović, tenis, London, Vimbldon - Sputnik Srbija, 1920, 30.06.2022
SPORT
Filip spreman za šoumena Kirjosa: Neka pljuje, neka se glupira - gledam sebe!
Endi Mari na US openu - Sputnik Srbija, 1920, 29.06.2022
SPORT
Britanci tuguju, Marej ispao sa Vimbldona
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 29.06.2022
SPORT
Nije lako pronaći mu manu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala