- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Filip spreman za šoumena Kirjosa: Neka pljuje, neka se glupira - gledam sebe!

© AP Photo / Alberto PezzaliFilip Krajinović, tenis, London, Vimbldon
Filip Krajinović, tenis, London, Vimbldon - Sputnik Srbija, 1920, 30.06.2022
Pratite nas
Srpski teniser Filip Krajinović odigraće meč drugog kola na Vimbldonu, ne pre 13 časova i 30 minuta, a rival će mu biti temperamentni Nik Kirjos, koji je imao svoj šou već na startu turnira u Londonu.
Naime, Australijanac koji je poznat kao neko bez dlake na jeziku i kao neko sa „kratkim fitiljem“, ovoga puta je pljunuo u pravcu navijača koji ga je vređao tokom meča prvog kola sa Polom Džabom i sve su zabeležile brojne kamere.
Kirjos je dodatno šokirao kada je poručio da se ne kaje i da bi opet učinio isto. Video je sve to i Filip Krajinović, kako se ponaša i šta radi na terenu Nik Kirjos, ali ga to uopšte ne dotiče.
Posle prve pobede u karijeri na Vimbodonu, srpski teniser je silno motivisan da nastavi da krči put u Londonu. Neće biti lako, Kirjos je favorit, ali...
„Ne obraćam pažnju šta radi, to je njegov stil, njegov način jer voli pažnju. On je takav igrač, imam veliko poštovanje prema njemu kao igraču, opasan je i može da pobedi svakoga. Ipak, ja gledam samo sebe, a šta će on da radi i da li će da pljuje, da li će da se glupira, to je njeogovo. Neka radi šta mu prija, ja to ne volim da gledam na terenu jer sam odgojen drugačije. Miran sam i povučen, ali svako ima neke svoje stvari koje voli da radi“, poručio je Filip srpskim novinarima u Londonu posle meča sa Lehečkom.
Krajinović je preko Čeha Lehečke stigao do drugog meča na terenima „Ol Ingland klaba“ i spreman je za naredni izazov.
„Zahtevan je bio taj prvi meč. I fizički i psihološki. Sada je na redu Kirjos. Sigurno ti ne prija kada se neko glupira i kada te izbacuje iz takta, ali to je sastavni deo sporta i moraš da se nosiš sa time. BIću spreman na to i znam šta me čeka“, jasan je Filip.
Novak Đoković, tenis, Vimbldon - Sputnik Srbija, 1920, 29.06.2022
SPORT
Hitro i sa stilom – Novak silovito do trećeg kola Vimbldona
Endi Mari na US openu - Sputnik Srbija, 1920, 29.06.2022
SPORT
Britanci tuguju, Marej ispao sa Vimbldona
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 29.06.2022
SPORT
Nije lako pronaći mu manu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala