- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Priredila je senzaciju na Vimbldonu, a onda šokirala SMS porukom

© AP Photo / Simon BrutyCentrani teren, Vimbldon
Centrani teren, Vimbldon - Sputnik Srbija, 1920, 30.06.2022
Pratite nas
Neverovatna i nesvakidašnja priča stiže iz Londona sa Vimbldona, gde je Harmoni Tan ostvarila pobedu karijere, izbacivši Serenu Vilijams u prvom kolu. Ali, nakon toga ostavila je na cedilu dubl partnerku Tamaru Korpač. Naime, Francuskinja je Nemici sat vremena pred njihov meč poslala SMS poruku u kojoj joj poručuje da odustaje od učešća.
Kapa dole Harmoni Tan za ono što je učinila u prvom kolu Vimbldona, gde je posle velike borbe i dramatične završnice uspela da pošalje kući legendarnu Amerikanku Serenu Vilijams, ali je posle toga napravila nešto što nije za pohvalu.
Tan, koja je inače 115. igračica planete, nesumnjivo je ostvarila najveći trijumf u dosadašnjoj karijeri, a kako je meč trajao gotovo do ponoći, verovatno se kasnije malo zanela u slavlju sa bližnjima, te je zaboravila da javi Tamari Korpač, dubl partnerki, da nije u stanju da izađe s njom na teren u igri parova.
„Moja dubl partnerka Harmoni Tan odlučila je da se povuče iz dubla ovog jutra. Nije fer da mi javi tako kasno. Ne može da pobegne zato što je igrala meč od tri sata dan ranije. Igrala sam i ja meč od šest i po sati, pa sam se ponovo sutradan našla na terenu. Nije fer, tužna sam i razočarana što neću moći prvi put da igram na Grend slemu u dublu“, napisala je Tamara na društvenim mrežama.
Nije se na tome zaustavila. Bila je utučena i razočarana Nemica zbog takvog epiloga, kojem se nije nadala, a nije imala vremena da reaguje i da pronađe zamenu.
„Poslala mi je poruku sat vremena pred meča. Razočarana sam, besna i tužna što neću igrati na Vimbldonu. Nisam ovo zaslužila. Pred početak turnira me je pitala da igramo dubl i ja sam prihvatila. Ona je mene prihvatila! Ako si slomljen posle meča od tri sata, onda ne možeš profesionalno da igraš tenis. To je moje mišljenje“, istakla je Tamara Korpač.
Miomir Kecmanović - Sputnik Srbija, 1920, 30.06.2022
SPORT
Miša pred dvoboj s Novakom: Dosta je, sad malo ja!
Filip Krajinović, tenis, London, Vimbldon - Sputnik Srbija, 1920, 30.06.2022
SPORT
Filip spreman za šoumena Kirjosa: Neka pljuje, neka se glupira - gledam sebe!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala