- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Englez nema dilemu: Vidić je „životinja“, ali ja sam najbolji u istoriji

© Sputnik / Alekseй Družinin / Uđi u bazu fotografijaBritanski fudbaler Rio Ferdinand tokom susreta sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom u Kremlju
Britanski fudbaler Rio Ferdinand tokom susreta sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom u Kremlju - Sputnik Srbija, 1920, 27.05.2022
Pratite nas
Bivši saigrač Nemanje Vidića iz Mančester Junajteda Rio Ferdinand postavio je nekadašnjeg srpskog štopera na drugo mesto liste najboljih odbrambenih igrača Premijer lige. A na prvo mesto – stavio je sebe.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Bilo je u Premijer ligi mnogo velikih štopera, ali svakako se, barem u modrernoj eri, izdvajaju tornjevi Mančester Junajteda RioFerdinand i Nemanja Vidić.
Mnogi se trude i muče kada treba da odaberu koje bio bolji od njih dvojice, a sam Ferdinand nema dilemu.
Verujem da sam ja najbolji! Potom sledi Nemanja Vidić, moj partner u zločinu. Ja sam pričao i sve organizovao, ali je Nemanja bio životinja. Jedini fudbaler u koga bi se napadači zagledali širokih zenica i nisu smeli na njega da se zalete! Samo mu pogledajte nos, ha-ha-ha. Nikad nije gledao protivnike, stalno je išao na njih direktno, udarao glavom i bio bolji fudbaler nego što su ga ljudi cenili. On je išao kroz igrače kako bi osvojio loptu. Sjajno je čitao igru, imali smo izvanredno partnerstvo“, rekao je Ferdinand.
Iza sebe i Nemanje Vidića, Ferdinand je rangirao Virdžila van Dajka, potom je usledio Jap Stam, a na peto mesto Rioje postavio Džona Terija.
Zanimljivo je da je i Van Dajk napravio listu i nije stavio u najboljih pet Vidića.
Njegov tim čine Rio Ferdinand, Vensan Kompani, Jap Stam, Džon Teri i Sami Hipija.
Kadeti Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 26.05.2022
SPORT
Familija koja pomera granice! /foto, video/
Srpski fudbaler Sergej Milinković Savić - Sputnik Srbija, 1920, 25.05.2022
SPORT
Armije stoje u redu za „srpskog narednika“ – a predsednik je promenio iskaz
Trener Partizana Aleksandar Stanojević - Sputnik Srbija, 1920, 26.05.2022
SPORT
Partizan ostaje bez trenera: „Tako mora da bude“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala