- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Armije stoje u redu za „srpskog narednika“ – a predsednik je promenio iskaz

© AP Photo / Marco BuccoSrpski fudbaler Sergej Milinković Savić
Srpski fudbaler Sergej Milinković Savić - Sputnik Srbija, 1920, 25.05.2022
Pratite nas
Sergej Milinković-Savić već godinama je najtraženija roba na evropskom fudbalskom tržištu, ali Lacio ne želi ni da čuje da ga proda. Ipak, poslednja izjava predsednika Rimljana Klaudija Lotita, otvara vrata da „narednik“ kako glasi nadimak Sergeja, promeni „vojsku“, odnosno klub.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Poznato je da armije stoje u redu za Milinković-Savića, jednog od najboljih centralnih veznih igrača Starog kontinenta koji je sezonu u Seriji A završio sa dabl-dabl učinkom – deset golova i 11 asistencija.
Zato ne čudi što se za njegov potpis otimaju brojni vodeći svetski klubovi, počev od Juventusa, preko Mančester junajteda, pa sve do Pari Sen Žermena i Reala.
Ipak, prvi čovek nebeskoplavih do sada je uspešno odolevao svim napadima, i Sergejev menadžer Mateja Kežman uporno je ponavljao da je njegov klijent srećan u italijanskoj prestonici, ali je isto tako jasno da je samo pitanje dana kada će bivši đak Vojvodine napraviti iskorak u karijeri i preći u neki veći klub s kojim će osvajati trofeje.
Možda je taj dan i bliži nego što su mnogi mislili, a u prilog tome govori poslednja izjava Klaudija Lotita.

„Mnogi klubovi žele Sergeja Milinković-Savića, što je i normalno. Ne postoji cena za njega jer nije na tržištu. Ali, ako dođe velika ponuda jednog od Top 5 najboljih klubova sveta, neću ga zaustaviti. Neću se boriti da ga zadržim“, poručio je Lotito za Skaj.

A cifre koje su pominju u javnosti su impozantne. Predsednik Lacija je u nekoliko navrata pričao kako je odbio i preko 100 miliona evra za maestralnog srpskog reprezentativca, tako da ostaje da se vidi na koji način će biti završena priča o sudbini „srpskog narednika“. Da li će ostati u Rimu ili će u Mundijalskoj godini promeniti klub i početi da piše istoriju fudbala u nekoj novoj sredini...
Srpski fudbaler Sergej Milinković Savić - Sputnik Srbija, 1920, 16.05.2022
SPORT
Ko to „igra igrice“ sa Sergejem
Kadeti Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 24.05.2022
SPORT
Kako su srpski dečaci ostvarili dvodecenijski san /video/
Aleksandar Dragović i Goran Pandev u duelu  - Sputnik Srbija, 1920, 24.05.2022
SPORT
Šta se krije iza odluke da Austrija „skloni“ Srbina?
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala