- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Partizan ostaje bez trenera: „Tako mora da bude“

© Sputnik / Lola ĐorđevićTrener Partizana Aleksandar Stanojević
Trener Partizana Aleksandar Stanojević - Sputnik Srbija, 1920, 26.05.2022
Pratite nas
Aleksandar Stanojević, fudbalski trener, najavio je da neće ostati na mestu šefa stručnog štaba crno-belih.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

On je posle poraza u finalu Kupa Srbije rekao da je „prelomio posle utakmice protiv Čukaričkog“.
„Rekao sam ljudima koji vode klub, ali ne uzmemo titulu da neću ostati. Danas sam to rekao i igračima. To je zvanično. Već posle Čukaričkog sam odlučio i rekao ljudima u klubu. Prelomio sam, video sam da će biti teško da osvojimo titulu. U međuvremenu sam obavestio igrače, evo sada govorim i vama“, rekao je Stanojević.
Na konferenciji za medije reporter Sputnjika je upitao Stanojevića da li se kaje što se vratio u srpski fudbal i da li to što napušta klub znači da ni sledeće sezone okolnosti, o kojima je govorio ranije, ne mogu da se promene.
„Ne kajem se nije mi žao. Imao sam izvanrednu grupu igrača. Odigrali smo 58 utakmica. Momci su bili sjajni. Svi smo bili jedna dobra grupa. Ponosan što sam bio deo ove priče. Tužan sam što idem. Tako mora da bude. Jednostavno, pričamo o prvenstvu, jednostavno nama nije moglo da se desi drugačije. Neko je tako zapisao. Neću da pričam o tome. Gotova je ta priča. Ne kajem se što sam bio ovde. Srpski fudbal, imao dve ekipe. Imamo Ligu šampiona dve ekipe, da sačuvamo srpski fudbal. Ono što nam se dešavalo u prvenstvu stojim iza svake svoje rečenice koja je potkrepljena činjenicama“, istakao je Stanojević za Sputnjik.
Fudbaleri Zvezde - Sputnik Srbija, 1920, 26.05.2022
SPORT
Zvezda odbranila duplu krunu – Partizan poražen i u finalu Kupa Srbije!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala