- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Španija je videla na delu srpsku levicu: „Najveći uspeh u karijeri“ /video/

© AP Photo / Matthias SchraderFilip Kostić
Filip Kostić - Sputnik Srbija, 1920, 19.05.2022
Pratite nas
Srpski reprezentativac Filip Kostić koji se sa Ajntrahtom iz Frankfurta popeo na krov Starog kontinenta, poručio je posle pobede na penale protiv Rendžersa da je to najveći uspeh u njegovoj karijeri.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Ovo je najbolji trenutak u mojoj karijeri. Zaslužili smo, neverovatna noć, veoma sam ponosan na ovaj tim“, izjavio je srpski fudbaler Filip Kostić nakon što je sa Ajntrahtom osvojio Ligu Evrope.
Nemački tim u finalu je posle penala savladao Glazgov Rendžers 1:1 - 5:4, a Kostić je bio među najzaslužnijim za trijumf. Asistirao je za gol, što je bila njegova šesta asistencija ove sezone u LE, i bio precizan u penal seriji.
„Finale uvek odlučuju detalji, uspeli smo, ostvarili smo cilj. Igraćemo u Ligi šampiona“, izjavio je za nemačke medije 29-godišnji Kostić, koji je osvojio prvi trofej u karijeri.
Prethodno, igrajući za Radnički iz Kragujevca, Groningen, Štutgart i Hamburg nije uspevao da dođe do trofeja. On je dodao da nije trenutak da se razgovara o tome da li će i sledeće sezone nositi dres Ajntrahta, ali je poznato da su za njegove usluge ozbiljno zainterosovani italijanski klubovi - Inter i Roma.
Filip Kostić Ajntraht - Sputnik Srbija, 1920, 19.05.2022
SPORT
Srbin ih je odveo na krov Evrope, a Nemci su ga bacili na margine: „Ne mislim da je tako“
Filip Kostić - Sputnik Srbija, 1920, 18.05.2022
SPORT
Kostić „osvetio“ Zvezdu posle penala – pehar Lige Evrope ide u Frankfurt!
Dragan Stojković Piksi - Sputnik Srbija, 1920, 18.05.2022
SPORT
Kroz špalir posut ružama... /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala