- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Kroz špalir posut ružama... /video/

© SputnikDragan Stojković Piksi
Dragan Stojković Piksi - Sputnik Srbija, 1920, 18.05.2022
Pratite nas
„Piksi, sve za 10“ – knjiga posvećena životu i karijeri Dragana Stojkovića Piksija, delo novinara i publiciste Nebojše Petrovića, u izdanju Vukotić media, promovisana je u Beogradu, a tom prilikom anegdote iz drugovanja sa aktuelnim selektorom fudbalera Srbije izneli su njegovi bivši saigrači Zoran Drizić, Savo Milošević i Dejan Savićević.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Ipak, najznačajniju je ispričao upravo Piksi i odnosila se na dan kada je trebalo da iz niškog Radničkog pređe u Crvenu zvezdu.
„Sećam se špalira ljudi, navijača Zvezde koji su bacali crvene ruže, napravili crveni tepih i ja kada sam izašao iz auta, kada sam krenuo, kada sam video da gazim po tim ružama... Prvo, mislio sam da sanjam, a posle sam želeo što pre da uđem u zgradu... Bilo je nestvarno! Video sam veliku popularnost i odgovornost koja me čeka, ali ja sam samo verovao, čekao da krenem sa treninzima, da što pre prođe cela ta situacija, da bih ja mogao ponovo da šutiram loptu“, rekao je Piksi.
Opširnije u video-prilogu.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala