- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Stanojević se više ne nada: „Pratim kako to funkcioniše“

© Sputnik / Lola ĐorđevićAleksandar Stanojević
Aleksandar Stanojević - Sputnik Srbija, 1920, 17.05.2022
Pratite nas
Aleksandar Stanojević je posle ubedljivog trijumfa Partizana nad Voždovcem na gostujućem terenu rezultatom 3:0, poručio da je šampionska trka u Superligi praktično gotova i da je njegov tim pokraden tokom sezone u ključnim trenucima.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Kolo pre kraja šampionata Crvena zvezda, koja je četiri godine uzastopno osvajala šampionsku titulu, ima dva boda prednost. U poslednjem kolu crveno-beli dočekuju Voždovac 21. maja, dok Partizan u Humskoj igra sa Radničkim iz Niša.
„Kako stvari funkcionišu ovde, nije realno da osvojimo titulu. Nije nam dozvoljeno u više situacija, brutalno smo pokradeni. Oduzeta nam je titula koju mislim da smo zaslužili. Razočaran sam. Ne nadam se više, gledam i praktim kako to funkcioniše. Vidim u kom pravcu ide", rekao je na konferenciji za medije posle susreta sa Voždovcem na popularnom „krovu“.
Utakmica pretposlednjeg kola između Voždovca i Partizana koja je prvobitno bila zakazana za 16.30 pomerena je za 20.30 zbog dojave o bombi. Ipak, to nije poremetilo Stanojevićeve učenike da bez problema odrade svoj deo posla i da slave s ubedljivih 3:0.
„Nije uticalo, bili smo na Teleoptiku i produžili smo odmor. Odgovaralo nam je, bilo je mnogo vruće, ko zna šta bi bilo da smo igrali od 16.30. Ništa nas nije poremetilo. Od prvog sudijskog zvižduka smo krenuli jako. Brzo smo postigli gol, imali nekoliko šansi. Dobro smo igrali, a Voždovac je opasan. Iskontrolisali smo utakmicu i zasluženo pobedili", podvukao je šef stručnog štaba „parnog valjka“.
Pred poslednje kolo koje je zakazano za nedelju, Stanojević je poručio da veruje u Voždovac koji gostuje Zvezdi. Podsetimo, da bi crno-beli bili prvaci države posle pet godina, potrebno je da tim Dejana Stankovića izgubi na svom terenu, a da Partizan upiše još jednu pobedu.
„Verujem u ekipu Voždovca, mogu da iznenade svakoga, ali neće biti u situaciji. Vidimo svi kako ide. Na ključnim mečevima nisu dozvolili da pobedimo. Razočaran sam zbog toga. Ne znam na koji način funkcionišem i da radim ovde. Svaka čast mojim momcima, nije lako, a znaš šta se radi i da je teško osvojiti titulu“, zaključio je Sale Stanojević.
Fudbaleri Partizana - Sputnik Srbija, 1920, 16.05.2022
SPORT
Partizan slavio posle dva penala
Dušan Vlahović - Sputnik Srbija, 1920, 16.05.2022
SPORT
Vlahović nastavlja da melje – ali heroj je Sergej
Udarna vest, fotografija za topove - Sputnik Srbija, 1920, 16.05.2022
SRBIJA
Okončana drama zbog „bombe “– Partizan ipak ide na krov
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala