Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Okončana drama zbog „bombe “– Partizan ipak ide na krov

© Sputnik / SputnjikUdarna vest, fotografija za topove
Udarna vest, fotografija za topove - Sputnik Srbija, 1920, 16.05.2022
Pratite nas
Dojava o bombi stigla je u tržni centar "Stadion" u Beogradu nakon današnjih mnogobrojnih dojava o bombama u beogradskim školama, javljaju beogradski mediji. Na krovu tržnog centra u 16:30 zakazana je fudbalska utakmica Partizana i Voždovca, a iz Humske su javili da će biti odigrana ali od 20:30.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Prikaži preko celog ekranaIzađi iz režima celog ekrana
Ranije danas, kontradiverzione ekipe MUP-a su utvrdile da su jutrošnje dojave o postavljenim bombama u 97 osnovnih i pojedinim srednjim školama bile lažne, saopštilo je Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.
Međutim, tu nije bio kraj već je stigla i dojava o bombi u tržnom centru „Stadion“ u okviru koga se na krovu nalazi i teren Voždovca.
S obzirom da se od 16:30 očekuje utakmica u okviru pretposlednjeg kola Superlige između Partizana i Voždovca oglasili su se i iz Humske kako bi otklonili sumnje da će se meč održati.
„Kad je reč o dojavi da je na TC Stadion postavljena bomba, Partizan je u kontaktu sa FK Voždovac i nakon pregleda MUP-a Srbije i potvrde da se utakmica može odigrati nastavićemo sa utvrđenim aktivnostima za danas“, javili su iz Humske.
Posle provera utakmica će se igrati ali do 20:30 časova.
Osnovna škola „Laza Kostić“ - Sputnik Srbija, 1920, 16.05.2022
SRBIJA
Ministarstvo prosvete: Dojave o bombama u 97 beogradskih škola – lažne
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala