- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Jokić zvanično opet MVP: Najlaganiji tamburaški kas za ponos i istoriju! /video/

© AP Photo / David ZalubowskiSrpski košarkaš Nikola Jokić
Srpski košarkaš Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 12.05.2022
Pratite nas
Nikola Jokić, as Denvera, i zvanično je po drugi put proglašen za MVP-ja NBA lige, a nagrada mu je uručena u Somboru na spektakularan način. Trener Nagetsa Majkl Meloun doneo mu je trofej u Sombor i to u štalu sa konjima koji su Jokićeva pasija, a sve uz zvuke tamburice i hit Zvonka Bogdana - „Već odavno spremam svog mrkova“.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Spektaklu i najlaganijem tamburaškom kasu za ponos i istoriju prisustvovao je i Jokićev menadžer Miško Ražnatović.
Naravno, nesvakidašnjoj ceremoniji koja je ujedno bila i iznenađenje za Nikolu Jokića, prisustvovala je i porodica i prijatelji, a komentar novinara sa TNT-a bio je da se ovo nikada nije dogodilo u istoriji NBA lige, već da je ovo nešto jedinstveno, originalno, baš kao i sve što je vezano za Jokića.
Nekada buckasti momčić koji je obožavao i „davio“ se u bureku, pici, i najpoznatijem gaziranom piću na planeti, raspametio je Amere nakon što se doveo u red i zavozao ih je na svom čuvenom somborskom ringišpilu. I dalje ih vozi, i tek će da ih vozi.
Sada je samo uzeo predah u svom rodnom Somboru, gde uživa sa svojim konjima, a eto trener i ostatak ekspedicije iz Amerike odlučio je da ga obraduje, iznenadi i donese mu MVP trofej u njegov grad.
I Jokić je po dobijanju nagrade pokazao koliko je skroman i da ga novac i slava ne mogu promeniti.
„Sada ne razmišljam o tome, ali kada budem star, debeo i mrzovoljan, sigurno ću se setiti toga i pričati deci o tome da sam nekada igrao dobru košarku. Svi znaju da sam ja isti onaj momak i da ovo ništa neće promeniti. Sama činjenica da sam u društvu sa svim tim momcima koji su stvarali istoriju NBa lige i ovog sporta je sjajna“, istakao je centar Denvera.
Podsetimo, pre nekoliko dana najpoznatiji NBA insajder Adrijan Vojnarovski je otkrio da je Jokić ponovo MVP, a od jutros je ta vest dobila i zvaničnu potvrdu.
U najužoj trci za prestižno priznanje najkorisnijeg igrača NBA lige bili su još Džoel Embid, as Filadelfije i Janis Adetokumbo koji sa Milvokijem brani prsten osvojen prethodne sezone.
Srpski košarkaš Miloš Teodosić – Virtus Bolonja - Sputnik Srbija, 1920, 11.05.2022
SPORT
Bolonja slavi Teodosića – Srbin odveo Virtus u Evroligu
Srpski košarkaš – Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 11.05.2022
SPORT
Nazivao je Jokića „klincem“ i ponovo nije zadovoljan: „Kriv je ovakav svet!“
Srpski košarkaš Nikola Jokić, aktuelni MVP - Sputnik Srbija, 1920, 09.05.2022
SPORT
Nikola Jokić drugi put zaredom MVP NBA lige!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala