- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Srbin nije naseo na provokaciju uplašenog Amerikanca /video/

© AFP 2023 / MATTHEW STOCKMANNikola Jokić
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 19.04.2022
Pratite nas
Nikola Jokić isključen je u poslednjoj četvrtini drugog meča plej-ofa Zapadne konferencije koji je njegov Denver izgubio od Golden Stejta (126:106), ali nije naseo na provokaciju Grina. Dok je Somborac pokušavao da objasni sudiji da je Amerikanac napravio faul, Grin mu je ironično mahao, pokušavajući očigledno da izazove reakciju prve zvezde Denvera.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Drejmond Grin je fantastičan u defanzivini, jedan od najboljih odbrambenih košarkaša svakako, ali se neretko služi i prljavim trikovima kako bi izbacio iz takta rivale.
Pred drugi meč plej-ofa na konferenciji za medije pričao je u superlativu o Nikoli Jokiću, jasno poručivši da ga se plaši i da očekuje od njega 40 poena uz po 15 asistencija i skokova jer je vrhunski igrač i glavni kandidat za MVP titulu.
I dok su na parketu vodili veliku bitku, a Jokić je uspeo da ubaci poen više nego u prvom meču pomenutih rivala - sada je stao na 26 poena, Grin je pokušao da napravi šou na konto isključenja Nikole Jokića zbog druge tehničke greške.
Poznato je da Amerikanci vole da prave šou i da koriste svaku priliku da podignu publiku na noge, tako je iskusni Grin ironično aplaudirao ka Srbinu u trenucima dok je bio van sebe jer je uporno pokušavao da stavi na znanje arbitru da je bio fauliran.
Sudija nije hteo da ga sluša već mu je dodelio drugu tehničku zbog čega je meč za lidera Denvera bio gotov pre kraja.
Ipak, dobro je što Jokić koji i te kako ume da uzvrati i da odgovori na provokacije, ovoga puta nije naseo na igrice koje je sa njim pokušao da igra Drejmond Grin.
Nikola Jokić isključenje - Sputnik Srbija, 1920, 19.04.2022
SPORT
Ratnici razbili Denver – Jokić se borio, pa zaradio isključenje /video/
Košarkaši Zlatibora - Sputnik Srbija, 1920, 18.04.2022
SPORT
Jadranska pravila su slavlje pokvarila /video/
Kevin Durent (levo) i Kajri Irving - Sputnik Srbija, 1920, 18.04.2022
SPORT
Navijači Bostona nisu mu oprostili prelazak u Bruklin, a sada će ga mrzeti još više /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala