- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Navijači Bostona nisu mu oprostili prelazak u Bruklin, a sada će ga mrzeti još više /video/

© AP Photo / Phelan M. EbenhackKevin Durent (levo) i Kajri Irving
Kevin Durent (levo) i Kajri Irving - Sputnik Srbija, 1920, 18.04.2022
Pratite nas
Boston i Bruklin odigrali su na startu plej-ofa Istočne konferencije meč za pamćenje, koji je rešen u poslednjoj sekundi košem Džejsona Tejtuma (115:114), ali je susret obeležilo i skandalozno ponašanje Kajrija Irvinga. As Bruklin Netsa, inače bivši član Seltiksa, počastio je publikom srednjim prstom.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Kajri Irving je vrhunski košarkaš, tu nema dileme. To je i dokazao nebrojeno puta, tako je bilo i u TD Gardenu u Masačusetsu, samo što je prešao granicu dobrog ukusa nepristojnim ponašanjem i gestikuliranjem ka navijačima.
Navijači Bostona nisu mu oprostili prelazak u redove Bruklina, rastali su se na loš način, a sada će ga sasvim sigurno mrzeti još više u nastavku plej-of serije, s obzirom na to da im je pokazao srednji prst u trenucima kada su mu zviždali.
Nisu izostale ni psovke s njegove strane.
Irving je bio ubedljivo najbolji pojedinac susreta, ubaci je 39 poena od čega šest trojki, a čak četiri u odlučujućoj deonici. Imao je i pet skokova i šest asistencija za 42 minuta provedenih na parketu.
Tokom izvođenja auta, podigao je obe ruke iza glave i pokazao "srednjak", što je razbesnelo publiku. Jednom navijaču je čak, prema izveštajima američkih medija, poručio da može da ga zadovolji što je nedopustivo ponašanje za jednog profesionalnog sportistu.
Boston i Bruklin odigrali su tek prvi susret četvrtfinala plej-ofa NBA lige, pa je jasno da se u nastavku tek mogu očekivati tenzije i mržnja na relaciji Kajri Irving - navijači Bostona.
Boston Džejson Tejtum - Sputnik Srbija, 1920, 18.04.2022
SPORT
Tejtum rešio bostonski triler – profesor Pol držao čas /video/
Srpski košarkaš Nikola Jokić u duelu protiv San Antonio Sparsa - Sputnik Srbija, 1920, 18.04.2022
SPORT
Oglasila se NBA liga o MVP trci – zvanično je!
Bogdan Bogdanović i Džimi Batler - Sputnik Srbija, 1920, 17.04.2022
SPORT
Katastrofa Bogdanovića i Atlante
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala