- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Katastrofa Bogdanovića i Atlante

© AP Photo / Lynne SladkyBogdan Bogdanović i Džimi Batler
Bogdan Bogdanović i Džimi Batler - Sputnik Srbija, 1920, 17.04.2022
Pratite nas
Košarkaši Atlante doživeli su težak poraz u prvom meču plej-ofa Istočne konferencije protiv Majami Hita, a naš Bogdan Bogdanović je odigrao katastrofalan meč.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Majami je odbranio domaći teren rezultatom 115:91 i poveo sa 1-0 u seriji, a naredni meč je na programu u noći između utorka i srede.
Bogdanović je postigao šest poena, uz tri skoka i dve asistencije, ali i 0/8 iz igre.
Prednost ekipe sa Floride bila je dvocifrena već u prvoj četvrtini. Atlanta je uspevala da održi kakav-takav rezultatski priključak, ali je sve palo u vodu krajem druge deonice.
Majami je napravio furioznu seriju, na pauzu otišao sa +19, a početkom trećeg kvartala praktično rešio pitanje pobednika sa +27.
Najefikasniji kod pobednika bio je Dankan Robinson sa 27 poena (8/9 za tri poena). Džimi Batler je dodao 21 poen, šest skokova i četiri asistencije, dok je Pi Džej Taker imao 16 poena i pet uhvaćenih lopti.
Na drugoj strani pored Bogdanovića podbacio je i Trej Jang, koji je imao osam poena, šest skokova i četiri asistencije – na 1/12 iz igre.
Danilo Galinari je imao 17, Diandre Hanter 14, a Džon Kolins deset poena.
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 14.04.2022
SPORT
Novo unižavanje Jokića – NBA legende izostavile Srbina iz najbolje petorke
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala