- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Bolonja pobeđuje za Sinišu: „Golovi su za njega, on mi je kao otac“

© AP Photo / Giorgio BenvenutiSiniša Mihajlović
Siniša Mihajlović - Sputnik Srbija, 1920, 12.04.2022
Pratite nas
Bolonja je sa dva gola Marka Arnautovića pobedila Sampdoriju u 32. kolu Serije A (2:0), ali na klupi zbog bolesti ponovo nije bilo Siniše Mihajlović. Reprezentativac Austrije koji vuče srpske korene posvetio je trijumf i golove treneru koji se ponovo bori sa leukemijom.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Bolonja se bori i igra za svog trenera Sinišu Mihajlovića. U prethodnom kolu odeleli su Milanu na San Siru, da bi u ponedeljak uveče na svom terenu „uzeli meru“ Sampdoriji.
Arnautović je u razmaku od 61. do 76. minuta u dva navrata pronašao put do mreže Audera i na kraju je tim Siniše Mihajlovića uspeo da osvoji tri boda, učvrstivši se na 12. poziciji na tabeli Serije A sa 37 bodova.
„Postigao sam golove, ali zasluge idu čitavom timu. U prethodnom kolu protiv Milana smo pokazali karakter, sada smo ponovo igrali za Sinišu. Na Mihajlovića gledam kao na oca ili starijeg brata. Često razgovaramo, daje nam energiju. Svi u klubu radimo za njega“, poručio je temperamentni Arnautović koji je iz Kine stigao u Bolonju.
Podsetimo, Mihajlović se prošle nedelje pred dvoboj Milana i Bolonje javio iz bolnice Sveta Ursula odakle je uputio snažne i motivacione reči svojim fudbalerima pred izazove koji su pred njima.
Miloš Veljković - Sputnik Srbija, 1920, 11.04.2022
SPORT
Osvojio je Evropu i svet, u Rusiji je upoznao Brazil i sprema novu misiju: „Da svi upoznaju Srbiju!“
Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović - Sputnik Srbija, 1920, 11.04.2022
SPORT
Srpski trio fantastiko! /video/
Saša Ilić, fudbaler Partizana - Sputnik Srbija, 1920, 11.04.2022
SPORT
Saša Ilić nije više trener Čukaričkog
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala