- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Saša Ilić nije više trener Čukaričkog

© AP Photo / Darko VojinovicSaša Ilić, fudbaler Partizana
Saša Ilić, fudbaler Partizana - Sputnik Srbija, 1920, 11.04.2022
Pratite nas
Samo dan posle remija Čukaričkog i Partizana (0:0) u poslednjem kolu regularnog dela Superlige, sa Banovog brda je poput bombe odjeknula vest da Saša Ilić više nije trener Brđana nakon sporazumnog raskida saradnje.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Fudbalski klub Čukarički je na svom zvaničnom sajtu objavio da je usledio sporazumni raskid saradnje sa Sašom Ilićem, te da će klub u što kraćem roku učiniti sve da angažuje novog trenera.
„Klub je zahvalan Iliću na sjajnim rezultatima i trećem mestu osvojenom pred plej-of.Čukarički u nastavku karijere želi Saši mnogo sreće. Klub će u narednom periodu imenovati novog šefa struke, o čemu će blagovremeno obavestiti javnost“, navedeno je u saopštenju kluba na zvaničnom sajtu.
Kako se spekuliše u srpskoj fudbalskoj javnosti, Iliću su otkaz potpisale izjave posle meča sa Partizanom, gde je otvoreno priznao da su crno-beli oštećeni jer mladi defanzivac Čukaričkog Bojan Kovačević nije isključen posle starta nad Rikardom Gomešom u desetom minutu.
Navodno, Uprava Čukaričkog je to oštro zamerila legendi Partizana Saši Iliću i dogovoren je ekspresni rastanak za koji nisu krivi loši rezultati, već po svemu sudeći, izgovorene reči.
„Retko komentarišem suđenje, ali činjenica je da je Bojan Kovačević napravio faul koji je trebalo da bude sankcionisam crvenim kartonom“, kratko i jasno je poručio legendarni fudbaler Partizana Saša Ilić.
Saša Ilić, fudbaler Partizana - Sputnik Srbija, 1920, 11.04.2022
SPORT
Legenda je „izmakla" titulu voljenom klubu, pa pokazala veličinu i van terena
Fudbaleri Partizana - Sputnik Srbija, 1920, 10.04.2022
SPORT
Partizan ostavio bodove na Brdu /video/
Fudbaleri Crvene zvezde - Sputnik Srbija, 1920, 10.04.2022
SPORT
Zvezda pokerom golova zakazala večiti derbi na svom terenu!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala