- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Partizan ostavio bodove na Brdu /video/

© Foto : FK Partizan / Miroslav TodorovićFudbaleri Partizana
Fudbaleri Partizana - Sputnik Srbija, 1920, 10.04.2022
Pratite nas
Fudbaleri Partizana nisu uspeli da savladaju ekipu Čukaričkog na gostovanju u 30. kolu Superlige Srbije i odigrali su nerešeno – 0:0.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Partizan je prolećni deo sezone, pred početak plej-ofa i plej-auta, završio sa 79 poena, dva manje od lidera Crvene zvezde.
Upravo će ti rivali naredne subote igrati na stadionu „Rajko Mitić“, gotovo izvesno u utakmici koja će odlučiti prvaka Srbije.
Partizan je imao veći broj prilika, 16 šuteva ka golu Čukaričkog, ali nijedna lopta nije pronašla put do mreže.
Crno-beli, pre svih trener Aleksandar Stanojević, žestoko su protestovali u 10. minutu kada su tražili crveni karton za defanzivca Čukaričkog Bojana Kovačevića koji je faulirao Rikarda Gomeša koji je istrčavao pred kazneni prostor domaćih.
„Ne mogu stalno da pričam ja, mogu reći da smo imali mnogo šansi, igrali smo odlično, momci su dali maksimum, ali nismo iskoristili šanse. Momci su ginuli, a ove druge stvari, ne mogu stalno da pričam iste stvari. Mi ne odustajemo, ne predajemo se“, naveo je Stanojević.
Fudbaleri Crvene zvezde - Sputnik Srbija, 1920, 10.04.2022
SPORT
Zvezda pokerom golova zakazala večiti derbi na svom terenu!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala