- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Poljaci izazvali zemljotres u Minhenu

© AP Photo / Matthias SchraderRobert Levandovski
Robert Levandovski - Sputnik Srbija, 1920, 12.04.2022
Pratite nas
Robert Levandovski, „ubica golmana“ iz redova Bajerna, napustiće na leto Minhen i preseliti se u Barselonu, tako tvrde poljski mediji.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Španija bruji o transferu godine koji bi uskoro mogao da se dogodi, pa su tako katalonski Sport i Mundo Deportivo na naslovnu stranu lansirali informacije koje stižu iz Poljske da je Levandovski rekao „da“ u telefonskom razgovoru i da bi trebalo da potpiše trogodišnji ugovor sa Kataloncima.
Iskusnom 32-godišnjem centarforu ističe iduće sezone ugovor sa Bajernom, a kako nije uspeo lako da se dogovori sa Bavarcima o novom višegodišnjem ugovoru, tako su se u igru uključili vodeći evropski klubovi, među kojima su Barselona i Pari Sen Žermen koji bi ga rado doveli u svoje redove.
Izbor je, sudeći prema onome što pišu Poljaci pao na Blaugranu. Navodno, Levandovski je obavestio sportskog direktora Bajerna Olivera Kana da je voljan da promeni sredinu i da neće ostati u Minhenu po završetku sezone.
Glavna meta Barselone bio je Erling Holand iz Borusije Dortmund, ali se ispostavilo da je mladi Norvežanin preskup, a da bi Levandovski bio idealno rešenje za sam špic napada koji je glavni problem katalonskog diva kojeg je Ćavi preporodio.
Još jedna stvar koja potvrđuje da bi Barselona i Levandovski lako i brzo mogli da se dogovore jeste činjenica da su njegov menadžer Pini Zahavi i predsednik Barse Đoan Laporta u odličnim odnosima.
Poljski reprezentativac je u Bajernu već osam sezona i do sada je postigao impresivnih 340 golova na 369 utakmica, a imaće novu priliku da poboljša tu brojku u revanš meču četvrtfinala Lige šampiona, gde tim iz Minhena u utorak od 21.00 dočekuje Viljareal.
„Žuta podmornica“ je slavila u prvom susretu 1:0.
Siniša Mihajlović - Sputnik Srbija, 1920, 12.04.2022
SPORT
Bolonja pobeđuje za Sinišu: „Golovi su za njega, on mi je kao otac“
Miloš Veljković - Sputnik Srbija, 1920, 11.04.2022
SPORT
Osvojio je Evropu i svet, u Rusiji je upoznao Brazil i sprema novu misiju: „Da svi upoznaju Srbiju!“
Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović - Sputnik Srbija, 1920, 11.04.2022
SPORT
Srpski trio fantastiko! /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala