- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Brazilac tvrdi da nije sve u novcu: „Ne sme da bude tako u fudbalu“

© AFP 2023 / NELSON ALMEIDATijago Silva i Nejmar
Tijago Silva i Nejmar - Sputnik Srbija, 1920, 07.04.2022
Pratite nas
Brazilski fudbaler Tijago Silva govorio je o svom bivšem timu Pari Sen Žermenu i još jednom njihovom neuspehu na putu ka osvajanju Lige šampiona.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

PSŽ je ove sezone doživeo šokantan poraz u osmini finala LŠ, pošto su ispustili prednost od ukupnih 2:0 protiv Reala i primili tri gola za oko pola sata.
Silva je u Parizu bio od 2012. do 2020. godine i sličnih scenarija ovogodišnjem je bilo nekoliko.
„Svake godine ista stvar. Postoje neke stvari koje moraju da se pogledaju i da budu bolje u budućnosti. Onako kako je trenutno, teško je napredovati. Svake godine PSŽ počinje od nule. To ne sme da bude tako u fudbalu“, rekao je Silva za „Kanal+“.
PSŽ je poznat po tome što putem bogatih katarskih vlasnika svake sezone upumpava mnogo novca u klub, ali se zbog toga često sastav ekipe drastično menja.
„Iako PSŽ ima mnogo novca, novac nije ono zbog čega pobeđujete u fudbalu. Na taj način nećemo osvojiti Ligu šampiona“, istakao je 37-godišnji defanzivac Čelsija, koji ne krije da je i dalje navijač kluba iz „Grada svetlosti“.
Ove godine navijači su istakli posebno nezadovoljstvo. Posle višegodišnje dominacije prošle sezone nije osvojena titula u Ligi 1, ali bi stvari trebalo da se vrate na svoje na kraju tekuće sezone.
„Nejmar je veoma srećan u Parizu, ali mu je teško trenutno. Nije lako kada vam zvižde na domaćem terenu. U Francuskoj on osvaja sve, ali to ne vodi nigde. Moramo da osvojimo Ligu šampiona, a to neće pomoći tome. Navijači moraju da podržavaju tim. Oni uvek prave razliku - što negativno, što pozitivno“, podvukao je Silva.
Fudbaleri Mančester sitija proslavljaju gol protiv Atletiko Madrida u Ligi šampiona - Sputnik Srbija, 1920, 05.04.2022
SPORT
Siti „slomio“ Atletiko, Liverpul jednom nogom u polufinalu /video/
Vladimir Stojković - Sputnik Srbija, 1920, 05.04.2022
SPORT
Legendarna srpska „hobotnica“ prkosi godinama /video/
Srpski fudbaler Dušan Vlahović na utakmici protiv Viljareala – Liga šampiona - Sputnik Srbija, 1920, 04.04.2022
SPORT
Mladi Srbin na udaru u Italiji: „Simulant godine!“ /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala