- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Legendarna srpska „hobotnica“ prkosi godinama /video/

© AP Photo / Mark BakerVladimir Stojković
Vladimir Stojković - Sputnik Srbija, 1920, 05.04.2022
Pratite nas
Fudbaleri Al Fajhe pobedili su u polufinalu „Kraljevskog kupa“ Al Itihad, a heroj utakmice bio je bivši golman Partizana i reprezentacije Srbije Vladimir Stojković. Popularni Stojke činio je čuda među stativama i ostao je nesavladan, da bi njegov tim na kraju je slavio golom Mohameda Abisabana.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Drugu mladost proživljava Vladimir Stojković u Saudijskoj Arabiji otkako je napustio Partizan i prudružio se ekipi koju sa kupe vodi još jedan partizanovac – Vuk Rašović.
Golmani su kao vino, što stariji to bolji, a upravo to je na delu pokazao Stojković koji ima 38 godina, a brani kao mladić.
Uporno su tokom 90 minuta susreta fudbaleri Al Itihada atakovali ga kolu Al Fajhe, ali lopta nikako nije mogla da pronađe put do mreže jer se legendarna srpska "hobotnica" razbranila.
Vladimir se posle susreta zahvalio saigračima na pomoći i novoj pobedi.
Stojković nastavlja da obara rekorde po broju susreta bez primljenog gola, ima dvocifren učinak ove sezone što je svakako podatak za pohvalu.
Inače, kada je prvenstvo u pitanju Al Fajha koja je ove sezone izborila povratak u elitno društvo nalazi se na sredini tabele. Ekipa je osma i izboriće opstanak u ligi što je i bila ambicija na početku sezone.
Žoel Matip  - Sputnik Srbija, 1920, 05.04.2022
SPORT
Mobilizacija u Africi zbog Srbije
Pedri - Sputnik Srbija, 1920, 04.04.2022
SPORT
U Barseloni konačno sunčano – Pedri poslao rafal Sevilji /video/
SPORT
Vlahovićev saigrač u suzama napustio derbi /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala