- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Real bez trenera u Londonu – Simeone ceni Pepa, ali ga je „pecnuo“ preko Mesija

© AP Photo / Manu FernandezKarlo Ančeloti
Karlo Ančeloti - Sputnik Srbija, 1920, 05.04.2022
Pratite nas
Liga šampiona stigla je do četvrtfinala, a jedan od derbija svakako je dvoboj Real Madrida i Čelsija, u kojem će Španci na „Stamford bridžu“ lišeni usluga trenera Karla Ančelotija koji se oporavlja od virusa korona.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Real Madrid će u sredu od 21 čas gostovati aktuelnom prvaku Evrope koji je minulog vikenda doživeo žestok udarac, kada je poražen usred Londona s ubedljivih 4:1 od Brentforda.
Ipak, Tomas Tuhel veruje da će se ekipa podići posle onog što se dogodilo i da će biti prava u dvoboju sa prvoplasiranim timom Primere, koji predvodi nezaustavljivi Karim Benzema.
Ekspedicija španskog kluba krenula je put Engleske, a u avionu se prema pisanju Marke nije našao Italijan Karlo Ančeloti koji je zbog virusa korona propustio utakmicu sa Seltom koju je Real dobio rezultatom 2:1 na Balearskim ostrvima.
I dok će Real biti bez prvog trenera u sredu uveče u Londonu, Dijego Čolo Simeone, trener Atletiko Madrida nije propustio priliku da uputi "otrovne strelice" ka kolegi Pepu Gvardioli pred dvoboj "jorgandžija" sa Mančester sitijem nakon što je dobio pitanje o načinu igre, odnosno o stilu.
„Radi se o tome što ja nikada nisam imao priliku da treniram Mesija, Ćavija, Inijestu, Busketsa. I to dok su još bili mladi. Na stranu Gvardiolin talenat, ali on je imao mnogo sreće što je bio okružen svim tim velikim igraima. Ono što mi se sviđa kod njegovih ekipa, kao što je sad Mančester siti je napord da se što pre vrati u posed lopta. Milina je gledati ih kako to rade“, poručio je Simeone čiji će Atletiko u utorak gostovati na stadionu Etihad favorizovanom Sitiju.
Vladimir Stojković - Sputnik Srbija, 1920, 05.04.2022
SPORT
Legendarna srpska „hobotnica“ prkosi godinama /video/
Žoel Matip  - Sputnik Srbija, 1920, 05.04.2022
SPORT
Mobilizacija u Africi zbog Srbije
Srpski reprezentativac Dušan Tadić - Sputnik Srbija, 1920, 04.04.2022
SPORT
„Veoma sam razočaran!“ – Tadić reagovao na ispad huligana /foto, video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala