- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Veoma sam razočaran!“ – Tadić reagovao na ispad huligana /foto, video/

© Sputnik / Lola ĐorđevićSrpski reprezentativac Dušan Tadić
Srpski reprezentativac Dušan Tadić - Sputnik Srbija, 1920, 04.04.2022
Pratite nas
Dušan Tadić, kapiten fudbalske reprezentacije Srbije, doživeo je veliku neprijatnost u Groningenu, klubu za koji je nekada nastupao jer je igrajući za svoj Ajaks pogođen plastičnom čašom u glavu.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Navijači Groningena, prvog inostranog kluba u bogatoj karijeri aktuelnog kapitena Ajaksa, na sramotan način su reagovali prema svom nekadašnjem ljubimcu.
Tadić je pogođen u glavu i posle utakmice je istakao da je razočaran zbog takvog ponašanja navijača.
„Uvek ću govoriti da je Ajaks ostvarenje mojih snova, ali Groningen i Tvente, moji nekadašnji klubovi, takođe će zauvek biti u mom srcu. Nikada ne slavim golove koje dam Groningenu, nisam to radio ni kada sam igrao za Tvente, a ni sada za Ajaks. Ali, nisam zaslužio ovakav tretman. Bar mislim da nisam zaslužio. Groningen je zaradio na meni, usrećio sam ljude, bili su ponosni što sam igrao tamo i što smo tada ostvarili najbolje rezultate u klupskoj istoriji. Tako da… veoma sam razočaran. Ovo je veoma ružno s njihove strane. Ali, u redu, svako ima pravo na sopstvene izbore“, rekao je Tadić.
Tadić je u Groningen stigao 2010. godine iz Vojvodine, dve sezone je proveo u tom klubu pre nego što je prešao u Tvente, a nakon četvorogodišnjeg boravka u Sautemptonu vratio se u Holandiju i 2018. postao član Ajaksa.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala