- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Srpska stena“ može da bira – stopama idola ili superheroja

© REUTERS / DANIELE MASCOLOSrpski fudbaler Nikola Milenković u dresu Fiorentine
Srpski fudbaler Nikola Milenković u dresu Fiorentine - Sputnik Srbija, 1920, 19.03.2022
Pratite nas
Nikola Milenković mogao bi na leto da napusti Fiorentinu i preseli se na slavni Old Traford. Italijanski i britanski mediji pišu da je Mančester junajted ozbiljno zainteresovan da poslednju liniju pojača „srpskom stenom“ koja igra odlično ove sezone u Seriji A.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
OBAVEŠTENJE ZA SVE ČITAOCE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).

Prema pisanju Gazete delo Sport, „crveni đavoli“ odlučni su u nameri da reše ogromne probleme koje imaju u odbrani. Kapiten Junajteda Hari Megvajer kontantno je na udaru kritika javnosti i navijača, a sve zbog brojnih komičnih reakcija.
Očekuje se pravi ezgodus defanzivaca sa Teatra snova koji se pretvorio u košmarni teatar jer ekipa ni ove sezone neće osvojiti nijedan trofej, a reč je o jednom od najvećih klubova na svetu.
Erik Baji, Fil Džons, kao i Aksel Tuanzebe lako bi na leto mogli da promene sredinu, a Milenković bi uz Varana predstavljao bedem ispred gola Davida de Hee.
Srpski reprezentativac koji i kod Dragana Stojkovića Piksija ima zacementirano mesto, ove sezone je odigrao 29 utakmica za Fiorentinu i svim takmičenjima i postigao je tri gola.
Impresivnu partiju pružio je protiv Bolonje Siniše Mihajlovića u prošlom kolu Serije A kada su „ljubičasti“ slavili minimalnim rezultatom.
Spekuliše se da bi visina transfera mogla da iznosi najmanje 15 miliona evra, što je prava sitnica, s obzirom na kvalitet koji poseduje „srpska stena“ i štoper kojeg mnogi porede sa legendom Mančester junajteda i srpskog fudbala – Nemanjom Vidićem.
Takođe, prema pisanju Gazete delo Sport, nije Mančester jedini koji želi Milenkovića, u igri je i Milan koji bi rado video bivšeg štopera Partizana u crno-crvenom dresu.
Bleki Milenković je praktično na raskrsnici. Može da se opredeli za Junajted i da karijeru koja ide uzlaznom putanjom nastavi stopama idola Nemanje Vidića, ili da ostane u Italiji kao što je to učinio Dušan Vlahović.
Milenkovićev doskorašnji saigrač je iz Firence za 81,6 miliona evra prešao u Juventus, te nije morao da prolazi period adaptacije, jer poznaje jezik, ligu i ekspresno se uklopio u novi kolektiv.
Miloš Ninković - Sputnik Srbija, 1920, 19.03.2022
SPORT
Sidnej slavi Srbina – Ninković golom i asistencijom presudio Prijevićevom Vesternu /video/
Roman Abramovič - Sputnik Srbija, 1920, 19.03.2022
SPORT
Mekgregor, turski tajkun, vlasnik Kingsa – kome će Roman prodati Čelsi?
Filip Kostić - Sputnik Srbija, 1920, 18.03.2022
SPORT
Kragujevačka levica je vest dana u Nemačkoj!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala