- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Dečak iz vatre /video/

© AP Photo / Matt SlocumBouns Hajland
Bouns Hajland - Sputnik Srbija, 1920, 15.03.2022
Pratite nas
Nikola Jokić i Džoel Embid, najbolji centri NBA lige, suočili su se u duelu Denvera i Filadelfije, ali je centar pažnje preuzeo 20-godišnji Bouns Hajland, plejmejker Jokićeve ekipe koji je zablistao na gostovanju.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
OBAVEŠTENJE ZA ČITAOCE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).

Jokić je u duelu sa Embidom demonstrirao šta treba da radi pravi najbolji igrač sveta, iako je želja američke javnosti da centra Filadelfije predstavi kao takvog, ali je ipak u prvi plan stigao „lokalni momak“.
Džoel Embid i Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 15.03.2022
SPORT
Filmski povratak i potvrda dominacije – Jokić pokazao Embidu ko je glavni!
Hajland je letos stigao u ekipu Denvera i polako se borio za svoje mesto u timu, a ispravnim odnosom i željom da napreduje stekao je poverenje trenera Majka Melouna, ali i lidera ekipe Jokića.
Prilika da pokaže najbolje od sebe dogodila se u Filadelfiji, gde ga je dočekao veliki broj komšija među kojima su se našli i pripadnici vatrogasne jedinice koji su njega i brata spasli smrti.
U vremenu kada je započeo koledž karijeru kuću njegove porodice je zahvatio veliki požar, stradali su njegova baka i rođak, a Bouns se spasao na čudesan način, skočivši sa drugog sprata kuće.
A već tada je pokazivao veliki talenat na terenima u Filadelfiji.
Šest meseci kasnije proveo je u rehabilitaciji zbog teške povrede kolena, rečeno mu je čak i da nikada neće moći da zaigra ponovo košarku, ali se on izborio sa svim prognozama i dočekao da se zahvali svojim spasiocima – na terenu.
„Svaki put kada dođem na utakmicu prekrstim se jer sam zahvalan na tome što mogu da igram košarku iako mi je pre četiri godine rečeno da to nikada ponovo neću moći“, naveo je Hajland, u suzama.
Hajland je briljirao u utakmici, u prelomnim trenucima, u poslednjoj deonici, ubacio je tri trojke zaredom i imao je ukupno 21 poen uz četiri skoka i dve asistencije.
Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović - Sputnik Srbija, 1920, 15.03.2022
SPORT
Šta su radili Srbi u NBA dok je Jokić „školovao“ Embida? /video/
Nikola Jokić sa američkom novinarkom – farma u Nju Džerziju - Sputnik Srbija, 1920, 12.03.2022
SPORT
Lagani kas somborskog asa ka naslovnicama medija u Americi
Dejvid Adelman - Sputnik Srbija, 1920, 11.03.2022
SPORT
Nekada otac, a sada sin – nekada Divac, a sada – Jokić /foto, video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala